Знам дека навиваш за тоа, ама нема да се случи. Цаноски е завршена приказна освен ако не дојдат другиве на власт.И тоа што викаш, зашто да се фрлаат државни пари, пари од буџетот, наши пари. Треба да ги спречат.
Среќа сега кога Цановски ке ја добие државата во Стразбур, терањето инает на гвуевски и тоа што му направил да му тече на цановски низ панталони, ке се покрие со 65.000.000Е државни пари.
Али, битно да се спречи фасадата да не се исфлека.
Што не го убиеш Грујо тогаш? Или уште не си убеден? На пример ако Сорос ти плати повеќе отколку што ти плаќа Грујо, дали би го предал и би го убил?Брут го уби Цезар затоа што беше убеден дека Цезар станува диктатор (што беше вистина).
Знам дека би сакал ти и таквите како тебе да гледаат убиства ама тоа нема да се деси. Верувам дека луѓето се доволно паметни за да не се убиваат меѓусебно заради политичари.Што не го убиеш Грујо тогаш? Или уште не си убеден? На пример ако Сорос ти плати повеќе отколку што ти плаќа Грујо, дали би го предал и би го убил?
Какви како мене? There are no men like me. There is only me. Кој рече дека сакам да гледам убиства? Ти си тој што има ставено за ник име на убиец на политичар.Знам дека би сакал ти и таквите како тебе да гледаат убиства ама тоа нема да се деси. Верувам дека луѓето се доволно паметни за да не се убиваат меѓусебно заради политичари.
Настанот се случил пред повеќе од 2000 години. А твојот никнејм значи СМРТ. Oh, the irony...Какви како мене? There are no men like me. There is only me. Кој рече дека сакам да гледам убиства? Ти си тој што има ставено за ник име на убиец на политичар.
Ова знаеш кога?Пред излегување сум али морам да напоменам . Јас сум секој што си посеал тоа да си жнее.
Од каде знаеш дали жена му на Младенов беше вчера на протести?малку чудно, жена му на младенов не предводеше протести денес.
За да побара одговорност од институциите. Исто ко мајка му на Нешковски. Нели ако ова е вистина како беше - треба најмлаку 15 души да лежат затвор.Ова знаеш кога?
- Никогаш!
И едните и другите позади врати си имаат договор да не се чачкаат кога ќе се смени властта. Зборам за големите риби, не за небитни ко Љубе и Велија.
Од каде знаеш дали жена му на Младенов беше вчера на протести?
Зошто би ги предводела протестите?
Зошто протест е единствена форма на барање одговорност од институциите, така?За да побара одговорност од институциите. Исто ко мајка му на Нешковски. Нели ако ова е вистина како беше - треба најмлаку 15 души да лежат затвор.
Смрт не е еднакво со убиство/убиец.Настанот се случил пред повеќе од 2000 години. А твојот никнејм значи СМРТ. Oh, the irony...
Вчера рече дека не веруваш во симболика...сега одеднаш веруваш. Хм...Настанот се случил пред повеќе од 2000 години. А твојот никнејм значи СМРТ. Oh, the irony...
све убаво си напишал, дали е чиста работава со младенов или не, ама сите очекуваа бог знае што ке покаже, а тој покажа едно големо ништо, нешто што го знаеме, непрофесионална работа, ама и мене ми паѓа во очи болдот, изгледа дека намерно се глупира освен ако не е природно е глуп.Воопшто не сум убеден дека работава со Младенов е чиста.. Јасно е дека Гордана и Иво врска немаат со таа работа што е и нормално таква работа не се шири туку доволно е да ја знаат 1-2 луѓе, и фала богу не се зборува по телефон...
Доколку беше се чисто во интерес на владава беше да направат совршено детална истрага без грешки за да нема никакви шпекулации.. А тука гледаме поставуваат истражител аматер на кој ова му е прв случај, се кријат некои работи како телефонот и начинот на кој е лоциран, се крие за бојата, камерите се исклучени, докази не се собирани од местото на настанот како фискалните сметки, и како врв на се што ги подгрева шекулациите се апси новинар кој истражува за собраќајката и се менува неговиот уредник...
А и друга работа ми е сумлива според начинот на избор на снимки од бомбиве како и на Заев да му е во интерес овај случај да остане заташкан, можеби и тој штити некој инволвиран..
Според многумина овде ДА. Според добар дел барање одговорност е рушење и бесење луѓе.[DOUBLEPOST=1431074585][/DOUBLEPOST]Зошто протест е единствена форма на барање одговорност од институциите, така?
Да, реагирам на некој кој бара во мојот никнејм симболика и му одговарам да си го види својот никнејм пред да коментира.Вчера рече дека не веруваш во симболика...сега одеднаш веруваш. Хм...
Смртта е дел од сечиј човеков живот. Убивањето не е.Според многумина овде ДА. Според добар дел барање одговорност е рушење и бесење луѓе.[DOUBLEPOST=1431074585][/DOUBLEPOST]
Да, реагирам на некој кој бара во мојот никнејм симболика и му одговарам да си го види својот никнејм пред да коментира.