Порака до бившите

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Епа се надмина себе си, врвот на примитивизмот.
Ти реков дека еден ден ќе те уринирам од горе. Факсот топови. Женски исто така, другари уште боље. Пуши го краво, пати сега, ќе ти го направи истото што го направи со тебе на бившата негова, а ти ќе ѕвониш. :lolzz::aplauz:

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Уметност беше ова :D

Член од
24 март 2012
Мислења
137
Поени од реакции
119
Онака, поминаа 8 месеци. Се гледаме да не претерам ама скоро секој ден.Ист си. Арогантен, висок и веројатно ја имаш истата килажа. Ама некако моите очи поинаку те гледаат. Знаеш како, дадов се, се што можам за да те направам среќен. Се дадов и самата себе за да таа проклета врска. На крај, добив раскинување. Знаеш што, ти благодарам оти ми ги отвори очите. Сега многу повеќе се ценам себе. Пред ете 8 месеци многу те форсирав. Сега главна и централна точка сум јас. Фала ти за убавите работи. Фала што направи да се градам во личност каква што сум.
А да, гледаш постои карма. Ха, за мене што збориваше а како ти се врати во поглед со новата девојка. Искрено, сакам да одите. Па да направиш разлика дали е добра како што бев јас.
А до тогаш, јас нема да ја барам среќата во ѓубрина. Ќе чекам....ако треба и долго да е. Сакам да најдам некој што е сличен како мене. :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
At first you try to stay strong, then you are an inch away from cracking. But you don't give up, you carry on and аs time flies you nearly forget that she even existed. Порака во овој стил би им пратил.

А како всушност е: Никако... Или случајно ќе ја сретнеш некаде низ град или ќе ти се промакне некоја нејзина слика на фб и ладна пот те облива. Ама ако нека се живи и здрави, убаво беше времето поминато со било која од нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom