Значи најмногу ме нервираат овие што се прават „швајцарци“. Демек јас сум за протести, ама мирни, вакви, такви, влада се турка поинаку, на избори....
Да. Влада се турка на избори, демократски. Диктатор се турка од улица, со палење! Е сега ако има некој дилема, после се што излезе последниве месеци, дали е ова влада или диктатура, го клавам во ист кош со овие шо се платени по 500ки да труба овде дека први сме во светската економија.
Од една страна ти вадат факти за тешки изборни фалсификати, заташкување на убиства, убиства(гледајте денеска бомбата), рекет, рушење 50 милионски зданија оти така му прднало, пазарење со хашки случаи, кражба на милијарди од народот, казни за послушност, и ред други срања да не ги набројувам, и вие ми викате избори. А бре кој избори?
Свесни сте дека имаме СОЦИОПАТИ што ни ја водат државата?
Па има и такви, Грујо педер, Зајко кукурајко, ни едните ни другите? И? Шо као вие најпаметните сте?
То ти се вика, сакам да се ебам нејчам да ми влези!
Демек, протестирате за Мартин, нема да протестирате на 17ти оти е организирано од опозицијата?
Не бе дечки, не се турка така диктатура.
Па многу нормално дека опозицијата ќе има „ќар“. Кој очекувате да ја превземи одговорноста после од лајнава да не вади, некое здружение на граѓани? НВО? Америка, ЕУ?
Дајте бе малце реално гледајте на работиве. Ако не ви чини утре тие што ќе дојдат, сменете ги. Ви гарантирам нема да се повторат вакви притисоци, уцени закани, казни, пустец и слични срања.