Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој рече дека некој е финансиран од Сорос да протестира?Ти сеуште мислиш дека и неопределените се финансирани од сорос за да протестираат? Од кај па ти знаеш , в џеб му влезе да видиш дали се бележени од сорос или негови?
Уствари според твојот став нема неопределени, ако си против грујовизмот си соросоид...
значи цело време го дрвите за тоа како сорос финансирал протести итн, и ете ви доказ, денес кај мене дојде лично Џорџ Сорос, викавака и вака еве ти дневница да идеш на протест секој ден, и лус ми даде на процент за секој силуван вмровец, па сега пички ајде на контрапротсет да направам процент убав, и ветувам ке организирам журка за цел форум со алкохол дрога и заробени вмрофки да не служат алккохол и да ни пушат кур кога ке ни се присака..Ивона Талевска нападната по протетите пред Собранието
![]()
http://plusinfo.mk/vest/24837/ivona-talevska-napadnata-po-protetite-pred-sobranieto
Не мисли он ништо, од штаб така му рекле да мисли, и он мора да мисли така како што ќе му кажат.

Кој рече дека некој е финансиран од Сорос да протестира?
Којзнае кој е ја наденал во некои грмушки, па се изгребала.Ивона Талевска нападната по протетите пред Собранието
![]()
http://plusinfo.mk/vest/24837/ivona-talevska-napadnata-po-protetite-pred-sobranieto
Брат ти да го утепаат, и татко ти да се самоубие. Ти посакувам, од се срце.
Јас можеби сум слеп, ама таков пример не гледам. Уште помалку јас сум го рекол тоа, како што тврдеше прееска.Еве ти пример, со претходниот пост наменет за дечкото со кешот.
Ama te molam nemoj so vakvi dvojni arshini, i kako samo "vie" cel zivot od nekogo ste zrtvi,dali od komunizam,brankovizam sea od zaevizam(posledniov e najgolemiot paradoks ali ajde), kako nie drugive da ne sme ziveele i ne ne "ebele" vo gore spomenatite vreminja.„Моите“ беа плукани, етикетирани и шиканирани пред да почнат да се курчат. Овој видел толку пари за прв пат во живот валда, па се истресол да ја стави сликата на форум. Се што им се случува досега им е малку.
Можеби се жали затоа што не ја ебеле...Чим не ја ебеле добро поминала нека не ми се жали по портали.