Howdy filosofi misliteli itn...moram da zabelezam deka ste imale pravo(iako uste ne mi e jasno deka ima i takvi tipovi i profili na humanoidni likovi i sustestva koj se soglasuvaat so vakvi nus pojavi koj se stetni za nas predstavnicite na podvidovite od socijalnite kategorii na ovoj opstestven sistem) i posle prviot tekst i prasanje koe go objaviv vo ocaj ovde voden od idejata deka barem ke naidam na socustvitelni sobesednici vo odnos na problematikata so izvrsitelite,moram da izjavam deka sega otkako gi isplativ site izvrsitelsko-bankarski pobaruvanja,zaedno sose kamatite koj postojano se presmetuvaat i so glavnicata i so nagradata i so danocite i sosse postenskite trosoci i so se ostanato izjavuvam deka sega sum spremen na najnovite trikovi i predizvici od vakov vid i mi ostanuva samo da gi pozdravam i ohrabram ideolozite izveduvacite i sproveduvacite na ova prekrasno zakonsko resenie koe vo prv red dopridonesuva kako do drzavno bankarsko finansiska blagosostojba taka i do se povekje pokajnici od mojot vid, izgradeni da sosema smireno i so odsustvo na bilo kakvi emocii i custva soradost gi podnesuvaat i najgolemite iskusenija znaejki deka so toa dopridonesuvaat do blagosostojba na eden mal no blagoroden del na skromni bogati lugje od bankarsko sudsko izvrsitelskoto milje i zanaet.SVARNO IM FALA!
P.S=Neka moeto blagorodno delo im bide svetlina na zrtvite pocetnici na ovaa blagorodna profesija na 21 vek...Uctivo blagodaram
P.S=Neka moeto blagorodno delo im bide svetlina na zrtvite pocetnici na ovaa blagorodna profesija na 21 vek...Uctivo blagodaram