Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ама што има да гледам снимки кога сум ПРИСУСТВУВАЛ на истиот. Не знам што не ти е јасно? Викаш дека си присуствувал и ти, значи снимки не ти се потребни. Во врска со тие снимки што ги збориш, од тоа што ми текнува, снимките беа навечер, кога настана фрката со димни, палење контејнери и фрлање камења/корпи за одпадоци, во кои учествуваа претежно млади лица, усијани глави од кои повеќето се у филм дека се демонстранти. Тоа не го менува фактот дека пред да почне полицијата да гази, на протест имаше од 7 до 77.
Биди реален. Имаше 1.000 луѓе.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Prvo so treba da se napravi vo drzavata e da se vovede zakon po koj sekoja politicka opcija koga ke gi izgubi izborite po avtomatizam celoto zaposleno nivno partisko gjubre vo JA i pio drzavnite firmi avtomatski da ostane bez rabota. Znaci koga ke si zamine nekoja politicka opcija da si zaminat i nivnite partiski vojnici i gazolizaci.
омг што прочитав. :pos: :pos: :pos:

Па така никад никој нема да сака да замине бе торко.

Скроз обратно треба.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ме боли Стојна искрено за фамилии на партиски полтрони, кладилничари и изнавработени криминалци кои плачат од фрлени 5-6 камења. Со сдс и сорос сте веќе досадни, човек да помисли дека комплекси невидени имате.

Другар, 19 години имаш, океј е. Ќе пројде време, ќе сфатиш што имаш постирано. ;)
haha најјака реплика.Кога немаш каде,фати се за годините.Океј ќе сфатам ајде биди поздравен.

ПС-баш демократски и човечки,да те боли стојна за деца и жени на тие луѓе таму што си ја работат работата...тогаш и нив треба да ги боли,ама СТОЈКО за лигави дечишта со 500 евра облека на нив што протестираат,па да маваат без око да им трепне.Заб за заб.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
нема логика твојов муабет, сепак не сите полицајци се исти. тој полицаец е родител дома го чекаат жена ќерка син и не е коректно да некој го мава или му фрла бекатон зашто бил на работно место ( кое му носи дома леб на неговата фамилија ) т.е. да биде чувар на редот и мирот во државата. не може да се генерализира ни под случај разно разграничи си ги малце поимите.
Нема пара што ќе ме купи да застанам против народот кој бара правда! Тоа дека си ја чуваат професијата и си ранат фамилија дома одамна не држи вода. Мене ми е исто како некој што дила тешки дроги на деца за да ги прерани домашните. Да профитираш на сметка на туѓи животи.

Далеку од тоа дека ги ставам сите полицајци на еден куп, јас зборувам за оние синоќа што застанаа против народот, оној истиот народ на кој требаше да му служат и да го штитат.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ама што има да гледам снимки кога сум ПРИСУСТВУВАЛ на истиот. Не знам што не ти е јасно? Викаш дека си присуствувал и ти, значи снимки не ти се потребни. Во врска со тие снимки што ги збориш, од тоа што ми текнува, снимките беа навечер, кога настана фрката со димни, палење контејнери и фрлање камења/корпи за одпадоци, во кои учествуваа претежно млади лица, усијани глави од кои повеќето се у филм дека се демонстранти. Тоа не го менува фактот дека пред да почне полицијата да гази, на протест имаше од 7 до 77.
да бе другар све си исправен и не го негирам тоа.НО КАДЕ БЕА ОВИЕ ШТО ИЗЛЕГОА СЕГА,на тие протести ?! не ти е малце чудно и глупаво ? дали ако ставеше ти слика од тие протести ќе те воздигнуваа либертас и останати ? или ќе беше само уште еден хулиган и пропаднат граѓанин ? мене тоа ме боли,сфаќаш ли ?

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Размислување на незрела индивидуа, какви што беа 90% од луѓето вчера.
Ау па ти шо си еден фин полтрон дечко... Демократа васпитан од мајка и тате уште од мали нозе...

Со интелект надплафонски...

бре бре бре бре бре... БРРРРРАОС ! значиТ каков ИнтелекС... ! Аљи видовте!

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ау па ти шо си еден фин полтрон дечко... Демократа васпитан од мајка и тате уште од мали нозе...

Со интелект надплафонски...

бре бре бре бре бре... БРРРРРАОС ! значиТ каков ИнтелекС... ! Аљи видовте!

И пишав пошто е млада, на тебе ти нема спас освен да гледаш стари театарски комедии на јутуб.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
haha најјака реплика.Кога немаш каде,фати се за годините.Океј ќе сфатам ајде биди поздравен.

ПС-баш демократски и човечки,да те боли стојна за деца и жени на тие луѓе таму што си ја работат работата...тогаш и нив треба да ги боли,ама СТОЈКО за лигави дечишта со 500 евра облека на нив што протестираат,па да маваат без око да им трепне.Заб за заб.
Епа за да имаат и овие облека од 500 евра, наместо 300 евра плата, треба да се протестира за подобар живот наместо да се работи работата? Нели е логично?

Не дека немам аргумент, туку напротив, тоа е реалноста. Мал си, студираш ваљда, ни работиш а уште помалце па во приватен сектор, за да осетиш на каков рекет е подложен истиот за овие што ги изнавработија и шуто и рогато да земаат пари. :toe:
Полицијата треба да му служи на народот а не да спроведува партиски желби. Таква притисната полиција треба прва да протестира а не да квичи од 5 камења.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Ако изедеш ќотек, немој да си постирала видеа и слики по фб. Да плачеш за полициска бруталност.
Кога веќе повикуваш на убиства на полицајци, биди спремна на се.
Ти си чул за самоодбрана?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Bidi realen. Imashe 10tina lugje koi bea montirani, seceni, lepeni i prelepuvani da izgledaat kako 1000.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Пошо многу биле тероризирани полицајците од МеВеРе....

Еден поздрав до Полицајците.. тоЈест. .до Началниците.. особено до „Началниче“...

Знаеме дека сте нежни :))

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.483
Поени од реакции
28.881
Џандарите за греови биле, жртви4ки, лошите демонстранти ги маваат... Па кој кур стоиш против толпа гневен народ што си ги бара правата? Курви желни за пари! Дебело ги платиле и сами ја прифатиле понудата, да им ги купат ситните души и да застанат против народот. Сега има да си ги сносат последиците. Сите до еден нека изгинат!
А ако полицијата почне да мава тогаш ке биде : ``Опрости,шалили смо се `` ???

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.952

Тоа што стојат таму не ги прави чувари на редот и мирот според тоа што збориш, туку ги прави платеници за пари. Кого бранат таму? Ги бранат истите тие што се смееја дека граничарите спијат на 30 години стари кревети а ненормалниот купува слики за музеј. Го бранат оној барок од стиропор што кошташе милиони евра НАШИ пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom