Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
па јас за нив зборам бе куртону еден.Јас зборам за таквите каде беа на тие протести,знам што се дешаваше во Ѓорче,ама не е тоа темата дебилу,сосема друго ми беше целта на муабетот.
Целта на муабетот во првиот пост што го постираше, на кој што ти реплицирав е дека на протестот во Ѓорче имале само деца од 16 до 20 години, скот утепан. Гледај дека од цел пост, само за тоа ти реплицирав, зошто беше лага, гнасен еден.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
1. Добро се слуша на снимките дека државниот врв не се обидел да го заташка, туку баш напротив, да го разреши, откако сфатиле дека Урко ги матка со неговите искази и ја виделе обдукцијата. Затоа што официјално не бил во Скопје. Туку ја напуштил работната позиција и се преместил на друго место по повик на некој кој не му бил овластен да го стори тоа.
2. Игор Спасов. По ничија наредба, туку на сопствена одговорност.
3/4. Не се секирај за мене. Не излегувам на протести.

Ни мене не ми е кејф како живее во затвор, но не го менува фактот дека сепак е во затвор.

И да бе, гледам еден куп слики/видеа од протестантиве како се жалат на здобиените повреди.... Има еден куп видеа како полицијата ги тепа демонстрантите...
*sarcasm*

Реков, баш се надевам да има уште поголем/полош протест за полицијата да употреби гумени куршуми. Е тогаш ќе видиш што е ќотек.
Реплицирај ми на мојот претходен пост!

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Што и да беше беше и тоа како удрен.. Доколку нема присуствувано на протестот и бил во читална треба тужба под итно да им закачи, но чисто се сомневам дека без причина е ова. Ако е безвеза вака удрен припадникот на ЕБР е сигурно некој тежок психопат и ќе мора да одговара.
Па и да има причина да бил на протестот и да мавал со пластични шишиња ЕБР нема право така да мава. Со таков удар човек може да остане инвалид засекогаш.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Додека ја читав темата 100 пати кликнав на мулти-цитат да им реплицирам на ретардираниве амеби според кои нема причина да се протестира. Се предомислив кога стигнав до крајот на темата зашто навистина нема поента да се објаснуваш со некој чиј мозок ако го имаат им е исперен и освен својата бедна егизстенција која им е зависна од монструмите на власт не ги интересира ништо друго.
Јас боже со мајка ми не можам да се разберам зашто освен Сител ништо друго не гледала ќе се разберам со овие тиквари.
Дали сакате да верувате или не, поголемиот дел од тие што излегоа на протести немаат врска со СДСМ и Сорос. Меѓу кои сум и јас. Ако ова зло се замени со другото зло и ако се продолжи со систематско уништување на демократијата и државата, пак ќе излезам да протестирам и тогаш веројатно ќе ме етикетираат дека сум од другата страна. Ама нема да ми е гајле затоа што пред себе сум чиста и затоа што не можам и не сакам да бидам нем посматрач на ова што се случува.
Не ме изреволтираа толку ни тендери, ни провизии, ни плацеви ни буџети колку што ме изреволтираа смеењето на монструмот кој треба да не штити, која е платена од мои и ваши пари додека збори за убиено дете . „Па добро бе, се случува“ треба да остане запамтено во историјата како цитат од нејбесчуствителното створење (не викам човечко суштество, зашто се докажа дека тоа не е, а и животно да речам е комплимент).
Вадете ги сите нерасчистени убиства за време на СДСМ како оправдување. Нема проблем. 9 години сте на власт, што не ги санкциониравте оние кои заташкаа? Што не ги расветливте?!
Сакам да горите во пеколот сите што подржувате вакви монструми. И вие и вашите поколенија. Не сум сакала да колнам ама душата ме боли.
Сабајлево се нервирав што ескалирале протестите и што преминале во насилни. Сметав дека не е начин да се реши ништо и дека треба да останеме смирени и со ладни глави. После сите видеа денес и пресконференцијата каде објавиле дека ПОЛИЦИЈАТА била брутално нападната а за демонстрантите и студентите во читалната ни збор го сменив мислењето. Не треба со јајца да се гранатира владата. Треба да се запали. По можност со сите во неа.
НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР!

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Целта на муабетот во првиот пост што го постираше, на кој што ти реплицирав е дека на протестот во Ѓорче имале само деца од 16 до 20 години, скот утепан. Гледај дека од цел пост, само за тоа ти реплицирав, зошто беше лага, гнасен еден.
ајде кажи дали имаше волку стари луѓе на протестот и дали виде некој од овие на снимкиве и на тие протести и на останатите ако си бил ? и муабетот беше дека биле деца,но во контекст дека ги немало овие што протестираат сега.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ајде почна да заокружуват кој бил а кој не на протестот, дали е син на тој или баџанак на оној.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
братот на Ивор Мицковски (функционер од СДС) фрла бекатон. После тоа иде у читална и учи за колоквиум.
Кико "Цицка" :) Така му е надимак.

Лани на изборите во Кисела Вода со мајка му беа во изборна комисија, пробаа да го сопрат гласањето :D

Многу е он загрижен за правда, демократија и човекови слободи :cool:
А напука веќе над 20 години, спремен е за во администрација. Уште партијата на власт да му дојде.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.114
Поени од реакции
12.696
meanwhile во луксузното Lugano жена му на Заев...удрете појако вечер за да може да се врати на голема врата.
Каква поврзаност има жена му на Заев со целиот овој случај околу смртта на 22 годишно момче ?

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Се мислев дали да напишам став за овој да го наречам тако звани протест.Жал ми е за дететп што загинало од полицијата,премумерното покажување сила у нашава држава е пракса.само лошо е што пар години после тоа,тоа се користи,у политички сврхи.Ало бе лешпери едни, ова не се однесува на членовите погоре избори се добиваат на гласање,не на улица.Ја не знам што очекувате,од полицијата ти да ги маваш,они да седат и да те гледаат,море златен Ердоган па да видите што е насилство.Само за едно сте у право,вакво тепање треба да им се удри и на нинџа желкиве наши,а не со нив меко,нема бе се знае како за нас така и за нив.

Немој да вреѓаш бе, лешинару еден... Сигурно си некое отепано џандарче...Ќе ве мочам вас плавите копиљаци еден ден, така да си знајте...
Според тебе народов не треба да излезе на улица а ? Сериозен си со ова? Со мирен протест никогаш ништо нема да се реши, е то да ти е јасно.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Аааа, видеово ме убеди. Многу храбри полицајци, нема што. Инвалидска пензија, одма.
абе ти за инат можеш и...

не зборам јас дека е жално ова,навиканти се,само што ако се решиле да праат насилни протести како во украина,турција и слично,не знам што очекуваат да праи полицијата ? ако веќе они се угледуваат на протетите во другите земји,логично е и полицијата тоа да го прави,така да не знам зошто се дерат НЕ МАВАЈТЕ а ги утепаа од бекатонки и шипки.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
meanwhile во луксузното Lugano жена му на Заев...удрете појако вечер за да може да се врати на голема врата.
тоа не му е жена туку му е ќерка ... али ако си фер постирај го и синчето на С.М. кое пред некој ден прослави роденден со 10.000 евра за една вечер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
абе ти за инат можеш и...

не зборам јас дека е жално ова,навиканти се,само што ако се решиле да праат насилни протести како во украина,турција и слично,не знам што очекуваат да праи полицијата ? .
Да се придружи на бунтот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom