спонтани лезбејки
Фашист на дело!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
спонтани лезбејки
па јас за нив зборам бе куртону еден.Јас зборам за таквите каде беа на тие протести,знам што се дешаваше во Ѓорче,ама не е тоа темата дебилу,сосема друго ми беше целта на муабетот.
Реплицирај ми на мојот претходен пост!1. Добро се слуша на снимките дека државниот врв не се обидел да го заташка, туку баш напротив, да го разреши, откако сфатиле дека Урко ги матка со неговите искази и ја виделе обдукцијата. Затоа што официјално не бил во Скопје. Туку ја напуштил работната позиција и се преместил на друго место по повик на некој кој не му бил овластен да го стори тоа.
2. Игор Спасов. По ничија наредба, туку на сопствена одговорност.
3/4. Не се секирај за мене. Не излегувам на протести.
Ни мене не ми е кејф како живее во затвор, но не го менува фактот дека сепак е во затвор.
И да бе, гледам еден куп слики/видеа од протестантиве како се жалат на здобиените повреди.... Има еден куп видеа како полицијата ги тепа демонстрантите...
*sarcasm*
Реков, баш се надевам да има уште поголем/полош протест за полицијата да употреби гумени куршуми. Е тогаш ќе видиш што е ќотек.
Па и да има причина да бил на протестот и да мавал со пластични шишиња ЕБР нема право така да мава. Со таков удар човек може да остане инвалид засекогаш.Што и да беше беше и тоа како удрен.. Доколку нема присуствувано на протестот и бил во читална треба тужба под итно да им закачи, но чисто се сомневам дека без причина е ова. Ако е безвеза вака удрен припадникот на ЕБР е сигурно некој тежок психопат и ќе мора да одговара.
ајде кажи дали имаше волку стари луѓе на протестот и дали виде некој од овие на снимкиве и на тие протести и на останатите ако си бил ? и муабетот беше дека биле деца,но во контекст дека ги немало овие што протестираат сега.Целта на муабетот во првиот пост што го постираше, на кој што ти реплицирав е дека на протестот во Ѓорче имале само деца од 16 до 20 години, скот утепан. Гледај дека од цел пост, само за тоа ти реплицирав, зошто беше лага, гнасен еден.
Повеќе цицка од тебе има фанато во животов.спонтани лезбејки
Некој во Лугано некој во Белизе.meanwhile во луксузното Lugano жена му на Заев...удрете појако вечер за да може да се врати на голема врата.
![]()
братот на Ивор Мицковски (функционер од СДС) фрла бекатон. После тоа иде у читална и учи за колоквиум.
meanwhile во луксузното Lugano жена му на Заев...удрете појако вечер за да може да се врати на голема врата.
![]()
Се мислев дали да напишам став за овој да го наречам тако звани протест.Жал ми е за дететп што загинало од полицијата,премумерното покажување сила у нашава држава е пракса.само лошо е што пар години после тоа,тоа се користи,у политички сврхи.Ало бе лешпери едни, ова не се однесува на членовите погоре избори се добиваат на гласање,не на улица.Ја не знам што очекувате,од полицијата ти да ги маваш,они да седат и да те гледаат,море златен Ердоган па да видите што е насилство.Само за едно сте у право,вакво тепање треба да им се удри и на нинџа желкиве наши,а не со нив меко,нема бе се знае како за нас така и за нив.
абе ти за инат можеш и...Аааа, видеово ме убеди. Многу храбри полицајци, нема што. Инвалидска пензија, одма.
тоа не му е жена туку му е ќерка ... али ако си фер постирај го и синчето на С.М. кое пред некој ден прослави роденден со 10.000 евра за една вечер.meanwhile во луксузното Lugano жена му на Заев...удрете појако вечер за да може да се врати на голема врата.
![]()
абе ти за инат можеш и...
не зборам јас дека е жално ова,навиканти се,само што ако се решиле да праат насилни протести како во украина,турција и слично,не знам што очекуваат да праи полицијата ? .