Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.493
Поени од реакции
28.922
Јанкуловска треба да поднесе оставка. Како прво не требаше да допушти да се приближат до владата, како второ да не може 3.000 луѓе да ги растераш 2 саати стварно е срамота. Ај ова беше генерална проба за 17 мај имаат шанса за поправен.
Невини ке страдаат, гомната од сорос скриени се и чекаат на готово.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А за пред 4 ве боли. Па тоа беше временска разлика од 5 месеци.
Мене ме боли и за пред 20, кога три четвртини од моја фамилија остана без работа во време на есдеес али тоа не ми дава за право овие на власт да ги мразам помалку од нив, да им го набијам у уста и на едни и на други.

C

cige

Гостин
Се тепате за партиски активист на вмро. Да многу сте загрижени за него.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ги слушам разговорите денес и толку силно го лупнав семи-професионално направеново биро, искрено ме изненади што сеуште е здраво.
Ова се страшни работи, како и сите претходни. Од луѓето што не ја сфаќаат сериозноста на работиве, од нив си патиме.
Не сакам да сум во кожа на фамилијата на Мартин.

Мене најмногу ме засегаат медиумиве. Мислам дека тука е една од најбитните работи за средување на мислењето на луѓето. Се додека имаат страв да објавуваат реално, тешко испраните мозоци немаат шанса за враќање во реалноста. Случајно при гуглање налетав на порталот максим мк. Не го отворајте, ќе се напнете максимално. Личи како да си пишува некој статуси на фб.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Зошто јас кога зимам писмо никој не ме гушка? Што ли писмо ќе беше тоа?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Teбе ти е потребна една меѓу рогови.И готов да си.Толку.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Не ги цитирајте овие продадените, нека си прават монолози.

Глупи се да разберат, ама пак да им се каже дека тие што изглегоа да протестираат се на страна на правдата, а не на опозицијата!!!!

Читам коментари од типот "Зошто само едни исти ги гледаме на протестите?"
Па кои треба да ги гледате? Кога на овците им е наредено да не го напуштаат стадото.
Дремат на ФБ и да составуваат коментари од зборовите: манимулација, срамота, сценарио, профитира, сдсм, сорос, зајко, игра, власт, .... :D

И фала што владините медиуми пишаа дека жртви од протестот се само полицајците.

(y)

CERqV1zW0AAThNy.jpg

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ајде мала анализа :
1. најава за насилства - се оствари - да се потсетиме дека немаше никаков повод за напад врз полицајците денес.
2. сто пати донесен заклучок дека немаат поддршка - се оствари - не повеќе од 4.000-5.000 луѓе претежно млади кои кур ги боли за мартин или за било кој, единствено ги води желба за зголемување адреналин.
Еве да речеме дека ги боли кур за мартин али не ги боли кур дека може утре они ке бидат тој истиот тој мартин убиен и крвнички тепан трол еден

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Не ги цитирајте овие продадените, нека си прават монолози.

Глупи се да разберат, ама пак да им се каже дека тие што изглегоа да протестираат се на страна на правдата, а не на опозицијата!!!!

Читам коментари од типот "Зошто само едни исти ги гледаме на протестите?"
Па кои треба да ги гледате? Кога на овците им е наредено да не го напуштаат стадото.
Дремат на ФБ и да составуваат коментари од зборовите: манимулација, срамота, сценарио, профитира, сдсм, сорос, зајко, игра, власт, .... :D

И фала што владините медиуми пишаа дека жртви од протестот се само полицајците.

(y)

Прегледај го приврзокот 120545
За која правда си бе кога следиш аболициран корумпиран политичар ко јси чува удбашки досиеја и си ги дозира кога и како ги објавува?

C

cige

Гостин
Мене ме боли и за пред 20, кога три четвртини од моја фамилија остана без работа во време на есдеес али тоа не ми дава за право овие на власт да ги мразам помалку од нив, да им го набијам у уста и на едни и на други.
Па тоа е тоа. За што да протестирам против вмро? За Заев поклон да ја земе власта? Што ќар Заев да стане премиер?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Еве да речеме дека ги боли кур за мартин али не ги боли кур дека може утре они ке бидат тој истиот тој мартин убиен и крвнички тепан трол еден

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Да пошто после тоа убиство загинаа 5.432 младинци од раката на македонските полицајци. Онака од курташак идат и убиваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom