Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Никадне бил лав, на мајка му да му го набијам пичкарско.

П.С. Поздрав од син му. Не бев сигурен дека е он ама...

toni2.png
Го има и во ваква поза.

CEQ_9p2WAAAn85I.png

За што се протестиве? Нели го осудија тој моронот на 15 години...
Јасно се гледа дека високи функционери од МВР се вмешани во затскривањето на убиството (што е патем соучесништво). Дали бил Иво, Урко сеедно. Секој кој затскривал треба да одговара. А дури и министерката да не била вмешана во затскривањето, припадник на нејзиното министерство убил момче на службена должност. Постои и морална одговорност. Но, за да ја поднесеш неа прво треба да имаш морал.

Протестиве се пробен балон на опозицијата за 17 мај. За среќа мал број малоумни младинци наседнаа на финтите од струмичкиот сељак.
А оние протести во центар пред 2-3 години таму на кој малоумник наседнаа ?

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Абе брат заради преголем притисок е затворен убиецот, планот му беше да се заташка работата. Слушај ги снимките, нема врска дека си вмро, гледам дека можиш да размислиш со своја глава, значи прво пробуваат да заташкаат.

Ако ипак имаш исто мислење јас мислам дека не си тепан, онака здраво, не со две тупаници, онака 5-6 души пред кафич лом да те направат...

Да видиме кој почна прв, снимката е од најнеутралната телевизија на планетава - 24 вести.

Сега и за еклери ли ке протестирате ?

Не гледам телевизија 10 години, си мавам бизнис и кур не ме боли за малоумници обоени во црвено и сино.

Штом не те боли кур, НАЈКУЛТУРНО ќе те замолам да ја заобиколиш темава.

Поздраф.

http://a1on.mk/wordpress/archives/177988
Ова ли е лежење???Овој ко да го наградуваат што го убил а не ко да го казнуваат.
Е не знам еве следен протест акни некој џандар и поседи 2 месеци у идризово па кажи колку е убаво макар и да јадеш пица од доминос секој ден. .

Во друга прилика за тоа.
Па еве исти кур ти е ако оваа биле од опозицијата а не се тогаш што беа од центар башка тогаш полицијата се правеше наудрена со 2 полицајци обезбедуваа, не тони више во сопствените гомна

Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom