Исклучи Сител и Канал5, и ти ќе разбереш!За што се протестиве? Нели го осудија тој моронот на 15 години...
Јасно се гледа дека високи функционери од МВР се вмешани во затскривањето на убиството (што е патем соучесништво). Дали бил Иво, Урко сеедно. Секој кој затскривал треба да одговара. А дури и министерката да не била вмешана во затскривањето, припадник на нејзиното министерство убил момче на службена должност. Постои и морална одговорност. Но, за да ја поднесеш неа прво треба да имаш морал.За што се протестиве? Нели го осудија тој моронот на 15 години...
А оние протести во центар пред 2-3 години таму на кој малоумник наседнаа ?Протестиве се пробен балон на опозицијата за 17 мај. За среќа мал број малоумни младинци наседнаа на финтите од струмичкиот сељак.
Кои протести?А оние протести во центар пред 2-3 години таму на кој малоумник наседнаа ?
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Сега и за еклери ли ке протестирате ?Ги покачиле еклерите.
Не гледам телевизија 10 години, си мавам бизнис и кур не ме боли за малоумници обоени во црвено и сино.Исклучи Сител и Канал5, и ти ќе разбереш!
Па во центар кога ја домолираа цела општина,што се правиш наудренКои протести?
http://a1on.mk/wordpress/archives/177988Не, убиецот е осуден пред неколку години, оправдано.[DOUBLEPOST=1430864254][/DOUBLEPOST]
Јас не сум тој што повикува на насилство.
Во друга прилика за тоа.Па во центар кога ја домолираа цела општина,што се правиш наудрен
Sent from my Galaxy Note 4 [SM-N910F]
Штом не те боли кур, НАЈКУЛТУРНО ќе те замолам да ја заобиколиш темава.Сега и за еклери ли ке протестирате ?
Не гледам телевизија 10 години, си мавам бизнис и кур не ме боли за малоумници обоени во црвено и сино.
Е не знам еве следен протест акни некој џандар и поседи 2 месеци у идризово па кажи колку е убаво макар и да јадеш пица од доминос секој ден. .http://a1on.mk/wordpress/archives/177988
Ова ли е лежење???Овој ко да го наградуваат што го убил а не ко да го казнуваат.
Па еве исти кур ти е ако оваа биле од опозицијата а не се тогаш што беа од центар башка тогаш полицијата се правеше наудрена со 2 полицајци обезбедуваа, не тони више во сопствените гомнаВо друга прилика за тоа.