Неколку слики..
Официјално бројот 4 е повлечен! 4 Ever!
Официјално бројот 4 е повлечен! 4 Ever!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога му ја отвори главата тој твојот Пелисие почна да трипа. После триплетето беше комедии, крв од очи ми течеше коа го гледав.Киву бе?..и него го викнаа?.. уште ми се повраќа кога ќе ја видам неговата умрена фаца,какви киксој праеше па Ранокија не му е равен да му ебам аматерот
после Збогум РумелијаНие другиот вторник играме?
предобар..се држеа старките и се трудеа да изгледа како некое дербиЌе го гледав ама кога Дел Пиеро јавно му се извини на Занети дека неможе да стигне за мечот.... реков батали.
Добар беше за гледање?
Од кога му ја отвори главата тој твојот Пелисие почна да трипа. После триплетето беше комедии, крв од очи ми течеше коа го гледав.
Иначе предтоа си беше одличен, топ штопер.
Добро Манчини и Бурдисо го играше у срединаНе заебавај бе..Киву од кога го памтам беше киксер невиден..во првата сезона 2007/2008 Манчини го играше на средина бидејќи знаеше дека е циркузант но имаше добра техника и беше снаодлив..кога дојде Мурињо во 2008 кога виде колкав киксер е и колку глупости праеше назад го закова на клупата..а со Атаналта примивме тогаш 3 парчиња и 2 по заслуга од тој неписмениот Киву и потоа го заменваше Максвел на лев бек и беше партнер на Самуел назад бидејќи немаше кој друг...нервите си ги искинав со овој глупакот
Ханда,Гуарин,Хернанес...Казнет е Интер поради кршење на ФФП правилото со 20 милиони евра + 21 играч во Лига Европа ако се пласираме (25 играчи се пријавуваат регуларно без казна).
Оваа казна можеби е жртвување на еден играч, а се знае кои играчи кај нас коштаат толку, Кова, Икарди, Ханданович?.
Зезната работа, мислев летово ќе трошиме многу, ама вака тешко, сигурно ќе одиме на позајмици со право на откуп, клаузули, глупости а тоа е секогаш губење на добри играчи.