Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Типични слики за крај на едно режимско владеење![]()
на кој начин предвидуваш дека ќе падни “режимот“ ?? доизјасни се,мене ете не ми е јасно како ќе падни,на мирен начин со демократски избори или пак со насилен пуч и можност за граѓанска војнаТипични слики за крај на едно режимско владеење![]()
Мора да се молчи во име на братството и единството .[DOUBLEPOST=1430858468][/DOUBLEPOST]Само едно ме интересира за овие што протестираат, каде беа пред една недела на поменот од годишнината на Вејце да побараат казна за сторителите на тој масакар. Овдека убиецот барем е во затвор, а ваму тие што направија таков масакар слики да не постирам од масакрот имате една во темата специјални единици ќутат.
Прашај го како со цена идат бонговите од венецијанско стакло.
А каде беше ти да протестираш кога режимот ги амнестира тие убијци?Само едно ме интересира за овие што протестираат, каде беа пред една недела на поменот од годишнината на Вејце да побараат казна за сторителите на тој масакар. Овдека убиецот барем е во затвор, а ваму тие што направија таков масакар слики да не постирам од масакрот имате една во темата специјални единици ќутат.
А како беше во времето на СДСМ ??
ОФ мори мајко...пиши police brutality на јутуб,и врати се и кажи дека нашиве се најбрутални.Оние кои се нај "демократски" ќе ги видиш на видеата.Во САД во рок од 1 месец утепаа над 20 души.Мајката на демократијата,нели.@JETKUNDO ај не тропај глупости полицијата овдека демек во МКД била најљубезна во светот, очигледно дека си немал конткат со полиција од некоја друга држава.
Па најискомплексирани се токму џандраиве, тие се убедливо на дното во светов, иди проетај да видиш како се понашаат полицајци, па после збори.
Кој да го прашам бе?, преку линкот го пренесов видеото, ни го знам ни пак погледнав од кој твитер е..Мора да се молчи во име на братството и единството .[DOUBLEPOST=1430858468][/DOUBLEPOST]
Прашај го како со цена идат бонговите од венецијанско стакло.