Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.491
Поени од реакции
18.517
Ретардацијата од запад продолжува....
Македонски Мајдан
@teneke лајкувај одма,немој да заборајш
Зошто не правиш будали сите овде, па да беа САД против оваа влада, досега ќе поднесеа оставки сите министри, ќе направеа техничка влада и ќе прашаа што треба друго да направат.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Зошто не правиш будали сите овде, па да беа САД против оваа влада, досега ќе поднесеа оставки сите министри, ќе направеа техничка влада и ќе прашаа што треба друго да направат.
Он единствен кој прави будала е самиот себе.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.938
Он единствен кој прави будала е самиот себе.
Игорчееееееееееееееее !!!
И тебе да ти кажам да ја лајкнеш групата (освен ако не си ти админ). Дај договарај те го Меккејн на плоштад со Заев да оддржат говор а почесен гостин може Кличко да го викнете и глупачана со ѓеврекот на глава.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
И цајканот добил усна наредба да го напушти кордонот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
За видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.

Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
Oлабавено малце Спилберг :), претпоставкава ти е погрешна.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Мене најмногу ми е жал за младите полицајчиња шо ги вработија, а целта беше една- големците да се кријат зад овие деца.
Има едно цајканче кај Сенатор, само стои, а од сите страни го плукаат и го туркаат. Ми се чини повеќе страв од сите му беше :D
А, иначе улицата од позади влада до почеток на парк е со нивните тие водените топови, и плус за сваки случај и кај зоолошка.
Иако мислам дека денес вака ќе се заврши.
Кога ќе објават за Монструм ќе биди фатално, поготово ако излезе дека тие шо ги осудија немаат допирна точка со случајов.

Изгледа изреката кој високо лета-ниско паѓа веќе добива смисла.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.549
За видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.

Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
За време на паничен напад не ги пушташ да влезат оние што протестираат. ;)

Z

zlaki

Гостин
толку од слободата на медиумите..дома не знаеме што се случува ...ама затоа знаеме во пожаревац кој ограбил стан или поминал на црвено..

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
@JETKUNDO ај не тропај глупости полицијата овдека демек во МКД била најљубезна во светот, очигледно дека си немал конткат со полиција од некоја друга држава.
Па најискомплексирани се токму џандраиве, тие се убедливо на дното во светов, иди проетај да видиш како се понашаат полицајци, па после збори.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom