- Член од
- 13 јули 2006
- Мислења
- 15.491
- Поени од реакции
- 18.517
Зошто не правиш будали сите овде, па да беа САД против оваа влада, досега ќе поднесеа оставки сите министри, ќе направеа техничка влада и ќе прашаа што треба друго да направат.
Зошто не правиш будали сите овде, па да беа САД против оваа влада, досега ќе поднесеа оставки сите министри, ќе направеа техничка влада и ќе прашаа што треба друго да направат.
Он единствен кој прави будала е самиот себе.Зошто не правиш будали сите овде, па да беа САД против оваа влада, досега ќе поднесеа оставки сите министри, ќе направеа техничка влада и ќе прашаа што треба друго да направат.
Игорчееееееееееееееее !!!Он единствен кој прави будала е самиот себе.
Oлабавено малце СпилбергЗа видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.
Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
За време на паничен напад не ги пушташ да влезат оние што протестираат.За видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.
Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
Ќе покријат со парите на народот.Владата доби нова,бесплатна фасада. Заслужено.