Хммм ... прилично интимна работа е, ама ај поопшто да ти доловам ... ради неписменост нивна знаат да тераат на неколку пати да се оди за да направат прегледи ... демек така треба, а нема врска! ... прегледите се во полуотворена соба ... значи кој сака влегува кој сака излегува, милион сестри внатре башка, нема никаква наметка, па ако си во панталони шетај се гола ако немаш друга работа ... затоа се оди со сукња, незнаеш што ќе те снајде ... се дерат многу некултурно ако кажеш дека не би се соблекла пред луѓе ... а прегледот, кога ќе дојде конечно, е повеќе од болен и грдо ќе звучи ама насилнички и исто битна работа, покрај толку помошни средства и апарати на крај бута раце и незнам да кажам што правеше ... тоа ако те интересира на гинеколог прашај
После тие неколку прегледи, неколку дена осеќав така убава болка која што ми се повторува секој месец кога ми се тетките на гости. :kajg:
Значи не тоа што си боли и што треба ... нахнадно уште една болка што убаво ја памтам дека ја осетив од гинеколог прв пат. Така да, ќе треба со масло да ме масираат за да појдам јас пак на гинеколог, освен како што кажав пу пу пу ако крајно се мора.
Да не се разбереме погрешно, тоа ми се случи Чаир на гинеколошко (таму ме упатија), не е така и на приватен гинеколог знам, ама стравот е голем, је*и га.