се наоѓа ли некаде нов ајфон 5 ?
Прашај го @krale . Ќе ти најде нов неотпакуван, со година дена гаранција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се наоѓа ли некаде нов ајфон 5 ?
Продавам скоро нов (неполн месец користен) Elephone G7, спецификации: 5.5" IPS HD екран, octa-core processor 1.4 GHz, 8GB rom + 8GB мемориска, 1GB ram, 13mp Sony задна камера, 8mp предна камера.. телефонот оди со кутија, сите додатоци и гаранција уште скоро 1 година. Го продавам затоа што братучед ми од Шведска само што ми донесе Iphone 5s, па ми требаат пари да го декодирам.
muzicka zelbaБојата и меморијата не ми се битни. Битно ми е да е колку толку зачуван, да не е отваран, да не е со р-сим или нешто друго. Пожелно е да е неверлок, или барем да работи на картичка од вип. Плус е ако доаѓа со оргинален полнач/кабел/кутија. И ако може слика од usage за да видам како стои со батерија![]()
Бојата и меморијата не ми се битни. Битно ми е да е колку толку зачуван, да не е отваран, да не е со р-сим или нешто друго. Пожелно е да е неверлок, или барем да работи на картичка од вип. Плус е ако доаѓа со оргинален полнач/кабел/кутија. И ако може слика од usage за да видам како стои со батерија![]()
продаденprodavam alcatel pop c7 cena 6000den
Прегледај го приврзокот 120039 Прегледај го приврзокот 120040 Прегледај го приврзокот 120041
Prodavam Lenovo kupen od Aliexpress 220$ koristen 7 dena megutoa mobilniot e mnogu golem za moi potrebi.So nego ima flip cover i zastitna silikonska maska , polnac , kutija , slusalki
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1607508
Moze i zamena za neso pomalo do 5"
видов оглас на темава за Xiaomi MI4,па ме интересира дали сеуште се продава и која е цената?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk