Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам nokia lumia 625 уште под гаранција заедно со слушалки силиконска маска и полнач за 6000ден.

Тач за Алкател Идол 2 колку би коштал за поправка ?

Продавам скоро нов (неполн месец користен) Elephone G7, спецификации: 5.5" IPS HD екран, octa-core processor 1.4 GHz, 8GB rom + 8GB мемориска, 1GB ram, 13mp Sony задна камера, 8mp предна камера.. телефонот оди со кутија, сите додатоци и гаранција уште скоро 1 година. Го продавам затоа што братучед ми од Шведска само што ми донесе Iphone 5s, па ми требаат пари да го декодирам.

купувам samsung galaxy grand prime ,,или било кој samsung , со добра камера

Бојата и меморијата не ми се битни. Битно ми е да е колку толку зачуван, да не е отваран, да не е со р-сим или нешто друго. Пожелно е да е неверлок, или барем да работи на картичка од вип. Плус е ако доаѓа со оргинален полнач/кабел/кутија. И ако може слика од usage за да видам како стои со батерија :)

Бојата и меморијата не ми се битни. Битно ми е да е колку толку зачуван, да не е отваран, да не е со р-сим или нешто друго. Пожелно е да е неверлок, или барем да работи на картичка од вип. Плус е ако доаѓа со оргинален полнач/кабел/кутија. И ако може слика од usage за да видам како стои со батерија :)
muzicka zelba

Prodavam Ipad 3 16GB so Sim Karticka.Malku koristen kako nov,komplet so kutija.Cena 12000 denari so moznost za dogovor

Не напишав што телефон барам :facepalm:.. Барам iPhone 5/5s

видов оглас на темава за Xiaomi MI4,па ме интересира дали сеуште се продава и која е цената?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

видов оглас на темава за Xiaomi MI4,па ме интересира дали сеуште се продава и која е цената?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Се продава, контактирај го @Biomage ќе ти каже што како.[DOUBLEPOST=1430916072][/DOUBLEPOST]Купувам ајфон 5ц неверлок 16-ка или 32-ка, плава или бела боја, да е максимално сочуван. Плаќам одлично!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom