Izgleda ne dovolno se izjasniv ne se obrativ tuka za da me ohrabri nekoj da rasturam necije semejstvo pobarav sovet jas so nego imav cisto oficijalen ili pak na nekoj nacin prijatelski odnos drugarka mi mu kaza deka go sakam i mu pusti poraka od mojo mob a mozebi i jas mu pokazav na nekoj nacin so nekakov poklon za rodenden so ne bese soodveten jas samo sakam da ja popram greskata i toj da go ima mislejneto za mene sto go imase porano sakam samo da go popram to nisto pojko za da mozam barem nekolku pati vo god da izlezam pred nego i da go pozravam toa e za mene dovolno se nadevam sega me razbirateА да почнеше со тој факт бе девојче? Имаш ти некаков контакт со типот? Се гледате?
Ако си дошла тука со илузија дека некој ќе те охрабри да оствариш врска со типот и дека ќе те теши дека срцето не бира во кого ќе се заљуби мислам дека си згрешила. Никој со здрав памет нема да те оправда. Типот е женет и немаш што повеќе да бараш таму. Премногу си млада да си го комплицираш животот. Пред тебе се милион прилилки и немаш никакво оправдување да тргнеш по некој што веќе има фамилија.