18Колку години имаш?
18Колку години имаш?
Изигравања шериф на форуми е одлика на шизофреничарЗамарање девојки по фб е одлика на деца.
Или излегуваш во маракана - ск и од пуштања на 10 кај една ќе упали... Шо ќе се мачиш да ја трошиш тастатурата... Јас бар така имам слушнато... За маракана:-/[DOUBLEPOST=1430348819][/DOUBLEPOST]Ах бе деца,златен фејсбук пишуеш на десет,две ти враќаат и бираш од тие две и на коњ си
Права љубав године не броји... Така да не бери гајле... Битно да не е женет
Ок, на 19 години и јас бев лудо заљубена во дечко 10 години постар од мене. Заврши лошо по мое психичко здравје. Колку и да се сакавме таа врска беше осудена на пропаст. Тој размислуваше за брак и деца а ја у која дискотека да се начукам.
Не е женет наставникО?Aj mozisi vo pravo si ama 7god nisto nese smena sega za nekolku dena 19 god ke pram probav i deckovci imav i se katastrofa bese ama toe to
Многу свилен ти бе, одма го дигна гардот. Одлика на исплашено дете кое е од новиве куртон генерации.Изигравања шериф на форуми е одлика на шизофреничар
А ти од старите, посрани генерацииМногу свилен ти бе, одма го дигна гардот. Одлика на исплашено дете кое е од новиве куртон генерации.
И јас сум од куртон генерациите, не се секирајА ти од старите, посрани генерации
Y zenet eНе е женет наставникО?
Toгаш не си прај филмови и то.Y zenet eod koga go zasakav po dve god doznav deka se zeni
Да само шо не можиш да го голтниш и изгледаш како некој преживар пикни извајТака е. Затоа јас пушам со голтање. Тоа исто како да сум каснала чоколатце од бонбоњера, само е помалку калорично и поздраво.![]()
А да почнеше со тој факт бе девојче? Имаш ти некаков контакт со типот? Се гледате?Y zenet eod koga go zasakav po dve god doznav deka se zeni
Оди со него и биди му вреќа за испуцавање ако и тој е доволно идиот за да почни нешто со тебе...Можи и да се разведи со жена му во четврток, па да си живеете во некоја куќичка покрај плажа сами каде што нема да ве осудува околината.Y zenet eod koga go zasakav po dve god doznav deka se zeni