Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ах бе деца,златен фејсбук пишуеш на десет,две ти враќаат и бираш од тие две и на коњ си
Или излегуваш во маракана - ск и од пуштања на 10 кај една ќе упали... Шо ќе се мачиш да ја трошиш тастатурата... Јас бар така имам слушнато... За маракана:-/[DOUBLEPOST=1430348819][/DOUBLEPOST]
Права љубав године не броји... Така да не бери гајле... Битно да не е женет :)

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ок, на 19 години и јас бев лудо заљубена во дечко 10 години постар од мене. Заврши лошо по мое психичко здравје. Колку и да се сакавме таа врска беше осудена на пропаст. Тој размислуваше за брак и деца а ја у која дискотека да се начукам.
Муабетот ми е, ако ти се годините проблем и треба да ти се. Не дека не се десило да успеат такви врски ама ретки се. Плус ако сега имаш 18 верувам дека ќе се запишеш на факултет наскоро каде што ќе запознаеш луѓе што ти се поблиску со возраста и со кои делите слични интереси. Сега и да имаш прилика со типот (може и се гледате) голема веројатноста е дека после некоја година тебе ќе ти се здосади и ќе го баталиш а веќе си му потрошила години во кои тој можел да ствара фамилија.

Член од
19 март 2014
Мислења
23
Поени од реакции
2
Aj mozisi vo pravo si ama 7god nisto nese smena sega za nekolku dena 19 god ke pram probav i deckovci imav i se katastrofa bese ama toe to

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Изигравања шериф на форуми е одлика на шизофреничар
Многу свилен ти бе, одма го дигна гардот. Одлика на исплашено дете кое е од новиве куртон генерации.

Член од
7 јануари 2015
Мислења
32
Поени од реакции
6
Така е. Затоа јас пушам со голтање. Тоа исто како да сум каснала чоколатце од бонбоњера, само е помалку калорично и поздраво.:pipi:
Да само шо не можиш да го голтниш и изгледаш како некој преживар пикни извај :D хахахаха

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Y zenet e :( od koga go zasakav po dve god doznav deka se zeni
А да почнеше со тој факт бе девојче? Имаш ти некаков контакт со типот? Се гледате?
Ако си дошла тука со илузија дека некој ќе те охрабри да оствариш врска со типот и дека ќе те теши дека срцето не бира во кого ќе се заљуби мислам дека си згрешила. Никој со здрав памет нема да те оправда. Типот е женет и немаш што повеќе да бараш таму. Премногу си млада да си го комплицираш животот. Пред тебе се милион прилилки и немаш никакво оправдување да тргнеш по некој што веќе има фамилија.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Y zenet e :( od koga go zasakav po dve god doznav deka se zeni
Оди со него и биди му вреќа за испуцавање ако и тој е доволно идиот за да почни нешто со тебе...Можи и да се разведи со жена му во четврток, па да си живеете во некоја куќичка покрај плажа сами каде што нема да ве осудува околината.

Kajgana Shop

На врв Bottom