- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.414
- Поени од реакции
- 113.992
Кај си била на билијард бе?Вечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.
Кај си била на билијард бе?Вечер се организираме за биљард. Во 18:00 Хазард, железничка. Бујрум. Ќе не познаеш, црвенокоса ќе имаме у друштвото.
Зависи. Не' има неколкумина што сме многу јаки. А има и некои како @Stefan-kobeАбе ја прашав али не сфативте меѓу редови.Играте јако билјард ? Ако не да дојдам и јас хД
Дојди жити мене, да видам дали има поголема срамота од мене.Абе ја прашав али не сфативте меѓу редови.Играте јако билјард ? Ако не да дојдам и јас хД
Ајде нареден пат барај меДојди жити мене, да видам дали има поголема срамота од мене.
Кај си била на билијард бе?
2 минуси по ред имаш. На третиот -->Следен пат идам, непланирно беше денес шо не дојдов.
Двете у пакетПивце или билјард ?
150 денари у хазард.. саат време и 2 пиваДвете у пакет
Знам, редовни сме таму150 денари у хазард.. саат време и 2 пива
Чекајте се кај семафоротАј ако има некој од Валандово да се собереме малце во град. Прво да се собереме, после тоа ќе се договориме на која постројка ќе се чекаме и дали ќе одиме на плоштад или во некоја од населбите да не изедат кучињата.
И ако не дај боже не се знаеме, да се запознаеме, нормално.
Имаме семафор бе нупчеееееЧекајте се кај семафорот