- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.303
- Поени од реакции
- 5.902
Блиску си не си далеку... Илуминатите верувале во Јуда и Луцифер и правеле окултистички обреди низ целата историја на нивно официјално и неофицијално владеење.со планетава господари лиќно и персонално злото
Дете, оди бре цртај боенки. Верувале во Јуда и Луцифер.....Илуминатите верувале во Јуда и Луцифер и правеле окултистички обреди низ целата историја на нивно официјално и неофицијално владеење.
Не го тврдам јас тоа затоа го напишав мислењето во форма "верувале, правеле...." сум сретнал од повеке извори досега каде пишуваше дека е вистина се разбира дека гледам со резерва на тоа гледаш не го прифатив за свој став, но и не гарантирам дека е невозможно... Неутрал разбираш Иначе те замолувам да ми дадеш (пошто ја појма немам за овие тајни друштва нели) комплетна слика на тоа кои се они, што се они, што прават-работат они, историјата нивна и потеклото итн. Значи една типична комплетна слика немора детално... Ако навистина знаеш за нив и ги споделуваш толку јавно должен си и да објасниш за нив кога некој нешто незнае или го интересира не по дифолт да го вреѓаш и исмејуваш. И сакам да те прашам најсериозно... Ти си дел од некоја гранка на овие тајни друштва ?Дете, оди бре цртај боенки. Верувале во Јуда и Луцифер.....
Има тема за Илуминатите, ако ја следиш ќе видиш дека токму тоа и го имам направено. Споделено информации, предложени книги, дискусии и што уште не.Иначе те замолувам да ми дадеш (пошто ја појма немам за овие тајни друштва нели) комплетна слика на тоа кои се они, што се они, што прават-работат они, историјата нивна и потеклото итн. Значи една типична комплетна слика немора детално... Ако навистина знаеш за нив и ги споделуваш толку јавно должен си и да објасниш за нив кога некој нешто незнае или го интересира не по дифолт да го вреѓаш и исмејуваш.
Момче, на секој профил има иконче на кое пишува - "Информации", го кликнуваш и читаш што пишува за членот кој те интересира. Е сега, не секој има напишано информации за себе, но јас имам. Треба да научиш дека ако не побараш, нема да најдеш, ако не се интересираш, нема да дознаеш, ако не си скептичен, ќе веруваш во секоја глупост и бесмислица. Млад си, ти се простува за тоа, но еднаш ќе мораш да почнеш.И сакам да те прашам најсериозно... Ти си дел од некоја гранка на овие тајни друштва ?
ОдличноИма тема за Илуминатите, ако ја следиш ќе видиш дека токму тоа и го имам направено. Споделено информации, предложени книги, дискусии и што уште не.
Тоа што иритира е што човек се труди, троши време, енергија и ентузијазам да објасни, и ќе дојде некој како тебе, и ќе ја врати целата дискусија на почеток затоа што го мрзело да прочита или затоа што решил да ги игнорира аргументите.
Момче, на секој профил има иконче на кое пишува - "Информации", го кликнуваш и читаш што пишува за членот кој те интересира. Е сега, не секој има напишано информации за себе, но јас имам. Треба да научиш дека ако не побараш, нема да најдеш, ако не се интересираш, нема да дознаеш, ако не си скептичен, ќе веруваш во секоја глупост и бесмислица. Млад си, ти се простува за тоа, но еднаш ќе мораш да почнеш.
Да ти одговорам на прашањево, да јас сум иницијант во Ordo Templi Orientis, повеќе за ОТО имаш овде: Link
А јас ко ти велев дека постојат вампири и дека црквата има техники оружја и специјално обучени особи за борба против нив - се смееше и негираше
Ај да не ја расипуеме темава, можи?...А јас ко ти велев дека постојат вампири и дека црквата има техники оружја и специјално обучени особи за борба против нив - се смееше и негираше