Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немора нов Погба, нека биди нов Тевез, Дел Пиеро, Трезеге, НедведВторото не го гледав, сега ги видов останатите голови... тој на словенецот
Некако како со намера да фаулиравме за пенал и двата патибарем таков впечаток добив, али нема везе. Првото додека го гледав си мезев пуканки, немаше никаква еуфорија кај мене, а и на терен беше исто, релакс на мах. и во вакви утакмици најбитно е да се чуваат играчите од повреда.
Летово ќе биде жешко значи... баш да видам до која сума ќе одолееме за Пол
Доколку замини ќе изгубиме многу, а и ќе добиеме многу...губиме играчиште, а добиваме лова до крова.
Марота во тој случај би имал тешка задача да најде нов Погба.
Мора Деви, МОРА... од секогаш сме имале квалитетен среден ред и традицијата мора да продолжи. Со Тевез ќе биде тажна разделбата...Немора нов Погба, нека биди нов Тевез, Дел Пиеро, Трезеге, Недвед![]()
да ѝм го лапниме Лаказет од Лиондобар е вака колку што го имам пратено на „резултати“
![]()
lacazete e prejak ova od gledanje ti go kazvam. Steta sho ke go lapni nekoh dr mislam deka Liverpool prasvaja za infoМора Деви, МОРА... од секогаш сме имале квалитетен среден ред и традицијата мора да продолжи. Со Тевез ќе биде тажна разделбата...
Шо велиш да не чуе Марота и да ѝм го лапниме Лаказет од Лион [emoji14]ipi:добар е вака колку што го имам пратено на „резултати“
Иначе мудро Алегри планира да го прослави скудетото![]()