што би направиле да сте премиер

• Креатор на темата Креатор на темата asdshbh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2015
Мислења
122
Поени од реакции
9
Да почнам од мене би ги лажел луѓетто за се и свашта дури не ми го да својот глас после нема да ме.видат до крај на мандат ќе го земам цел буџет за мене адио македонијо се гледаме за следните избори ако плука опозицијата во затвор

• Да почнам од мене би ги лажел луѓетто за се и свашта дури не ми го да својот глас после нема да ме.видат до крај на мандат ќе го земам цел буџет за мене адио македонијо се гледаме за следните избори ако плука опозицијата во затвор
    Ти мора да си успешен спертматозоид од Груевски.

Зошто тоа е добар проект на владата

Очигледно не е најдобриот нели? Што е подобро, слепи деца или сити? Нечие семејство едвај крај со крај врзува, оти на власта и се посакало секое дете компјутер да добие пред себе...

Би го прифатил алтернативното име за земјата и би почнал преговори за ЕУ наместо да даваат луѓето пари за БГ пасош.

Најпрво би направил еден огромен проект за подигање на свеста на народот потоа би си дал оставка и би ја препуштил тотално власта во државата во рацете на Јапанциве. Мислам дека они ке ја исправат државичкава наша во секоја смисла на функционирање. :D

Би си купил Мајбах и би ја земал Маријана да ме гребе и лаже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom