- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.363
- Поени од реакции
- 84.587
Може само ги собрале на кратко, да им ги исплатат 2-те милиони евра, на рака (за добро извршената работа).
Мислам дека ќе им скратат многу од исплатата, зошто не е професионално извршено нели.Може само ги собрале на кратко, да им ги исплатат 2-те милиони евра, на рака (за добро извршената работа).
ова болдов е ептен јак,Можда нема врска со Гошинце.
Според родините на приведените, во претресот не било најдено ништо.
Од МВР најавија повеќе детали во текот на денов.
http://www.telegraf.mk/aktuelno/hronika/265714-kumanovo-uapseni-dve-lica-so-plasticen-eksplozivова болдов е ептен јак,
си играле децата play doll, па овие безобразни ги прекинале во играта, али тоа не е ни битно, мене битни ми се експертиве, латас може лајна да јаде, извориве им се јаки.http://www.telegraf.mk/aktuelno/hronika/265714-kumanovo-uapseni-dve-lica-so-plasticen-eksploziv
Скоро па ништо, пластелин нашле.
Коректно е да се пренесе и ставот на семејството. Сепак, се работи за апсење и најверојатно тешко обвинение. Ама проблем е кога се пренесува само ставот на семејството.си играле децата play doll, па овие безобразни ги прекинале во играта, али тоа не е ни битно, мене битни ми се експертиве, латас може лајна да јаде, извориве им се јаки.
абе све е тоа во ред ама прв пат гледам некаде информација да се води вади според изјава на родините и замисли тоа доаѓа од докажан и признат експерт на кајгана.Коректно е да се пренесе и ставот на семејството. Сепак, се работи за апсење и најверојатно тешко обвинение. Ама проблем е кога се пренесува само ставот на семејството.
Берик има пренесено вест на Макфакс ко што гледам. А ова со етикетирањево е спирала. Јасно ми е и очигледно е кој прв почна, ама треба да се проба да се држи до аргументација прво.абе све е тоа во ред ама прв пат гледам некаде информација да се води вади според изјава на родините и замисли тоа доаѓа од докажан и признат експерт на кајгана.
Па и за случајот СОПОТ (случај од 2003, од мандатот на сдсм ) и за случајот од 2012, МОНСТРУМ, роднините се мерило, барем за антивладините, ОБСЦЕ и сличното друштво (багра)абе све е тоа во ред ама прв пат гледам некаде информација да се води вади според изјава на родините и замисли тоа доаѓа од докажан и признат експерт на кајгана.
Sigurno od shtab si im pobaral neshto material za defokusirawe, pa sega frcat apsewa kade mora da se spomnuva deka se veterani, za da prikaznata bide slatka, iako i samo da e albanec bi xavrshilo rabota, sepak veke tie prikazni sekoj den po gorchlivi se, se chitaat veke. No komu mu e gajle, i taka zatvorot e poln so Albanci.http://www.telegraf.mk/aktuelno/hronika/265714-kumanovo-uapseni-dve-lica-so-plasticen-eksploziv
Скоро па ништо, пластелин нашле.
Normalno e, pochna mediumite da se osvestat, navisitina, kako e mozhno da ne...абе све е тоа во ред ама прв пат гледам некаде информација да се води вади според изјава на родините и замисли тоа доаѓа од докажан и признат експерт на кајгана.
Точно е Пуно, го наместиле овој. Тоа било пластелин од децата, тие пластичен експлозив. Се се тоа местенки. Инаку, никој досега тие апсења не ги поврзува со инцидентот на караула. Не мораш да се трескаш од земја.Sigurno od shtab si im pobaral neshto material za defokusirawe, pa sega frcat apsewa kade mora da se spomnuva deka se veterani, za da prikaznata bide slatka, iako i samo da e albanec bi xavrshilo rabota, sepak veke tie prikazni sekoj den po gorchlivi se, se chitaat veke. No komu mu e gajle, i taka zatvorot e poln so Albanci.
Da, treba da si retarda za da im veruvssh na instituciite pred obichniot chovek koj go sretnuvssh na ulica random.
Аха, значи случајно вчера вршеле претрес.Точно е Пуно, го наместиле овој. Тоа било пластелин од децата, тие пластичен експлозив. Се се тоа местенки. Инаку, никој досега тие апсења не ги поврзува со инцидентот на караула. Не мораш да се трескаш од земја.