Кога спомна лопужана, зошто ништо не се изгради до 2006 година,
каде одеа парите? Абе една спортска сала не може да изградат, ја влечеа со години, па мораа да дојде народна власт за да им ја направи
Не се секирај за битушанецот, мене супер ми иде, а си живеам во Македонија
Нормално дека ќе го бранам СКОПЈЕ2014, зошто како патриотски Македонец сакам да ги актуелизираме сите периоди од македонската историја и сите македонски историски личности, да се зајакне македонскиот патриотизам. Не може никој да им забрани на Македонците да ја слават својата античка историја.
СКОПЈЕ2014 го поддржувам оти е и двигател на македонската економија, зошто со градењето се помага на
градежната индустрија, цементната индустрија, индустријата за градежни материјали, неметалната индустрија, индустријата за ископување руди и камен, огноотпорната индустрија, нафтената и енергетиката, со што се зачувуваат и генерираат илјадници работни места во Македонија. Значи, СКОПЈЕ2014 е сеиозен осмислен ekoномски проект со кој се поддржуваат 8 важни индустриски гранки. Ако овие економски бенефити не ти се јасни, пиши ми, ќе ти објаснам.[DOUBLEPOST=1429690127][/DOUBLEPOST]
Дарди, кој ја гради најновата џамија во Топанско Поле карши бензискана пумпа?