- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Не е сушен перидот братАма е сушен периодов за филмови. Го пуштив филмот на Коста Гарвас Le Capital ама доста слабо
Филмови има увек треба да се ринат
Не е сушен перидот братАма е сушен периодов за филмови. Го пуштив филмот на Коста Гарвас Le Capital ама доста слабо
Па ти и репризно си го глеал. Нормално дека ќе повраќаш после.Nemam net doma i snosti si pustam tv.
Epizoda twilight zone.
Irrevirsible.
Antichrist.
Sea pustam gledam Melancholia.
Posle reprizno pak Irrevirsible. Pustajte cinemania kaj 3.
Ovoj na gaspar bolen film upm.. toas izgleda gleav stalno vakvi i ne mi ostavi impakt. Snosti mi se zgadi.
greska sum pisal ednas mi bese i nekna pak..Па ти и репризно си го глеал. Нормално дека ќе повраќаш после.
1.Antichristgreska sum pisal ednas mi bese i nekna pak..
toa snosti repriznoto so go davaa ne mozef
pisav za ako saka nekoj..
melancholia od druga strana sekoj sto ne go sviga.. ne posvetuva dovolno vnimanie na gledanje
Кога видов дека Human Torch е црнчуга,Му ја погодиле маската на мр. др. Дум
mene melancholia mi e po bliska do srce.. antichristov me plasi samo niv bi im gi smenil mestata1.Antichrist
Dogville
Melancholia
Breaking the waves
Dancer in the dark
Кога видов дека Human Torch е црнчуга,
- Прво беше ова ..
- А после ми текна на сценава !
Не знам Tring Max и Tring Fantasy дали ги имаш ама откинуваат со филмови, добра опција кога немаш нет или немаш идеја што да симнеш. На Fantasy во последниве 2 недели поминаа Alien, Independance Day, Star Wars Ep II и ред други. Вчера го даваа Solomon Kane и The Day the Earth Stood Still а на Max-от даваат посериозни филмови, драми, трилери и сл.Nemam net doma i snosti si pustam tv.
Epizoda twilight zone.
Irrevirsible.
Antichrist.
Sea pustam gledam Melancholia.
Posle reprizno pak Irrevirsible. Pustajte cinemania kaj 3.
Ovoj na gaspar bolen film upm.. toas izgleda gleav stalno vakvi i ne mi ostavi impakt. Snosti mi se zgadi.
И мене од прва ми беше ВТФ, кога видов дека малишани се во прашање (не е ова power rangers ебате), ама пред некоја недела наидов на овој трејлер ривју - Типот детално објаснува дека станува збор за origin story, адаптирана од стрипот Брајан Мајкл Бендис (big gun во Marvel comics) и подробно го објаснува трејлерот.Се разочарав и јас со ова црнчугава, а и сите ми имаат некако baby face, независно од тоа што имаат по 28-30 години.
BTW
Nema nikakva tezina, ne vidov multilayered scenario. Vizuelno neli e dosta ekstremen, ama poblizok e na Noe filmov nego na Trier, so isklucok na kamerata poso kaj Gaspar Noe bi bila poveke haoticna, seto sho ostanuva e tipicen Gaspar Noe film. Spored komentarite na dobar del od tie sho go imat izgledano avtomatski go vmetnuvaat u arthouse neli, cisto od respekt kon Trier, za mene ovaa e los obid. So vakvi filmovi (Begotten, Salo, Even Dwarfes started small, Srpski film itn.) i vakvo kvalifikuvanje se meshaat eksperimentalnoto kino i arthouse-ot, i neopravdano zemaat primat nekoi reziseri.mene melancholia mi e po bliska do srce.. antichristov me plasi samo niv bi im gi smenil mestata
nymphomaniac kako go ocenuvas i rangiras?
И дечково е зачуден за црчугата.. Другото е веќе посфатливо псоле видеово.. ФалаИзгледај го ако те занима повеќе ..
Нопе уште го јадам нетот на комшијата и мислам уште долги години ....^Опаа некој нов интернет има, да си частиш
Мене во прав момент ми се погоди периодов, таман да го истерам Бондатонот и филмовите на Хичкок.Ама е сушен периодов за филмови...
Хахахахахахахахахаха, my manхаха