Апчиња кои опуштаат пред летање со авион

• Креатор на темата Креатор на темата laziale_st
  • Време на започнување Време на започнување
Smotaj si eden fish pred letot i zaspij. Bolji lek nema.

Не бе, ќе го лупне параноја кој знае што ќе му се деси. :)[DOUBLEPOST=1429728121][/DOUBLEPOST]Среди си апчиња за спиење.. тоа ти е најефтин легален опијат.
Лупни две апчиња и немој да заспиеш .. ќе ти биде ептен весело. :)

Орбит си лапам по 2-3 пакетчиња.

Златен автобус до Малмо, ти си запнал, ќе леташ. :D

Банани, јади банани пред и за време на летот, комбинирај со Б комплекс.

@Peja989 Letam tuka lokalno vo Evropa, do Шведска, 2 1/2 саати лет е. Сакав да кажам дека сум летал многу, и прекуокеански и кратки летови, и знам дека е безбедно, ама f***ing психа....на се ќе те натера

Да ти резервирам една слатка стјуардеса да те држи за рака ако не? :cool:

Ќе ти помогнат noise-cancelling headphones и добра музика.

Да ти резервирам една слатка стјуардеса да те држи за рака ако не? :cool:

Ќе ти помогнат noise-cancelling headphones и добра музика.

Добрата музика ми е секогаш при рака кога летам, а ако може да резервираш една слатка стјуардеса во W6 за лет до Стокхолм ќе ти бидам благодарен :D :D :D

Добрата музика ми е секогаш при рака кога летам, а ако може да резервираш една слатка стјуардеса во W6 за лет до Стокхолм ќе ти бидам благодарен :D :D :D

Дил. Избери една, прашај ја за името и поздрави ја од Дино од Женева. Кажи и дека сум порачал да ти обрне посебно внимание. Ете ти занимација.

P.S. Не се шегувам. Среќно.

Последно уредено:
Хелекс 20 mg. Нема појако.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom