Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Тевез мора да се задржи и за следната сезона. Кавани ни до кур не може да му се фати.
Тевез е класа напаѓач, а и моментално е во животна форма ама грев е да збориш дека Кавани ни до кур неможел да му се фати. Башка тоа и Италијанска лига му лежи на Кавани, а и страшен напаѓач е. Се си мислам дека ако го купиме летово следна сезона партали ќе правиме иако мислам дека минимални се шансите Кавани да заврши во Јувентус. :D

Тевез е класа напаѓач, а и моментално е во животна форма ама грев е да збориш дека Кавани ни до кур неможел да му се фати. Башка тоа и Италијанска лига му лежи на Кавани, а и страшен напаѓач е. Се си мислам дека ако го купиме летово следна сезона партали ќе правиме иако мислам дека минимални се шансите Кавани да заврши во Јувентус. :D
Тевез > Кавани било кое време.

Последно уредено:
O MAMMA MAMMA MAMMA O MAMMA MAMMA MAMMA SAI PERCHE MI BATTE IL CORAZON HO VISTO LA JUVENTUS HO VISTO LA JUVENTUS EH MAMMA, INNAMORATO SON ![DOUBLEPOST=1429386518][/DOUBLEPOST]
Бонучи легендо наша...:oleee:
БОНУЧИ ПОДОБАР НАПАГАЧ ОД АМАУРИ :Кезец::kruna:

Тевез е боље од Кавани, бидејќи првиов знае сам да си створи акција да издрибла и такви ствари, додека вториов е класичен шпиц убица у нападот и мора другите за него да соработуваат..

Киелинји лоша утакмица некако. Доста топки им даде, кои лесно можеа во гол да завршат.

Падоин денес ќе го оделам од др. поради проста причина што срцето го остај на терен, која пожртвуваност :cuc:

Потегот на Бонучи кога онај младиот го клизна Тевез:cuc:

Видал:cuc::cuc:

Переира шпринтот кога му ја зеде топката на Клосе, а коментаторот го збуни па се извина :cuc:

Се на се без многу напор 3б.

Па нека ние честита титулата :vozbud:

Vleguva vo forma tokmu koga ni e najpotrebno... Ajdeeeeeeee :kruna::kruna::kruna::kruna::kruna::kruna:

1509778_1420350098268938_1388920455816048430_n.jpg

Падоин денес ќе го оделам од др. поради проста причина што срцето го остај на терен, која пожртвуваност :cuc:

Потегот на Бонучи кога онај младиот го клизна Тевез:cuc:

Видал:cuc::cuc:

Переира шпринтот кога му ја зеде топката на Клосе, а коментаторот го збуни па се извина :cuc:

Се на се без многу напор 3б.

Па нека ние честита титулата :vozbud:
4 то скудето по ред ! нека пукнат душманите ! не за џабе химнава ние јуве приказна за една голема љубов juve storia di un grande amore unica amore ! !

очекував тежок натпревар, но ми изгледаше дека прелесно ги добивме.. Браво за Буфон пу пу п уп у пу пу пу пу пу п уп упу п у да не го урочам дечкото брани ко луд..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom