Факт дека Стефчо е како коњ,гледа само напред и не слуша ништо,24/7 дреме и чита некои статии,постира само тоа,факт и дека бара излез од сите срања што му се дешавале и што го пратат како сенка,и излезот го бара во фитнесот,во помагањето на други,но тоа е негов проблем,кој е будала нека иде нека го тренира,секој има право на свој избор.
Но мене повеќе ме нервираат лигушите по теретани,кои се шприцаат повеќе неголи што пијат вода,немаат појма од вежбање и исхрана,ги вработиле ради маркетинг,за да идат во тие теретани повеќе луѓе,а глумат лудило на куртони деца,богати со џебовите до земја полни пари.Имав можност да гледам и слушам еден таков "личен тренер" со стомачните на него и секој викенд пијачки и цигари,вежбаше едно младо дете...абе матер му еба на рамењата,детево се жали се држи за рамења овој му вика АКО АКО ТАКА ТРЕБА,МОРА ДА БОЛИ.Го гледам од страна и си викам Господе дали е могуче...он ќе дојде дома ќе се боцне и раат е,а детево што ќе напраи ? исто го слушав како збори со друг,за Хорсот..му вика " брат внимавај со тоа многу е јако,не си играј" и дечково му вика а ти брат зимаш нешто ? само на креатин сум вика ништо друго.Комедии невидени.
За мене тие имаат поголеми психички проблеми во главите неголи Стефчо наш,голем маж.