14 дена до повитко тело

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам што ви е филмот, го направивте болен човекот па и психијатри му нудат терапија. А нудел ослабување 3кг за 14 дена. :)
А не дека нема пациенти форумов, пр. темата заработка на интернет е полна со такви, еве шанкерчево од погоре кој што му се потсмева е експерт како да се заработи со кликање на Пајдвертс, Кликсенс, Боза клик, ..... Каде кликаат по цел ден за 0.0001$ од клик. Со реклами од типот вложи 10$ и стани ми реферал, ќе заработиш 100$... И ова не е измама, Штеф е проблемот, отвотил теретана и нудел невозможни работи...

Не знам што ви е филмот, го направивте болен човекот па и психијатри му нудат терапија. А нудел ослабување 3кг за 14 дена. :)
А не дека нема пациенти форумов, пр. темата заработка на интернет е полна со такви, еве шанкерчево од погоре кој што му се потсмева е експерт како да се заработи со кликање на Пајдвертс, Кликсенс, Боза клик, ..... Каде кликаат по цел ден за 0.0001$ од клик. Со реклами од типот вложи 10$ и стани ми реферал, ќе заработиш 100$... И ова не е измама, Штеф е проблемот, отвотил теретана и нудел невозможни работи...

Едно е да заработуваш 0.00001 долар на саат и да убедуваш дека е добро. Друго е да викаш дека лажеш али никој не обрнува внимание на тоа во фиром па ајде, си пуштаме рекламичиња.

Да немал самодоверба немал да одговара увек смирено, да отвори теретана и да си тера по планот. Не знам кој тебе ти дал диплома за психолог, врска немаш. И оваа Крејзи се изнатреска глупости (и ги читам сите теми искрено да не ти е у куќа). Не дека го бранам али ко хиени сте, не знаете за граница. Убаво и Коцка кажа... Не знам што би додал, ко размазени дечишта сте што очигледно главна цел у живот ви се тие курајберските собиранки (No hard feelings).

Батали ја ти Крејзи, среќа некој тебе те има у куќа.

Одење со глава во ѕид не можеш да го окарактеризираш како самодоверба. Да си поупатен во „приказнава“ ќе знаеш дека тој што го браниш се објаснуваше и му бараше факти на Ѓоровски. Прогуглај кој е Ѓоровски во фитнес и бодибилдинг светот :)

Еве идеш офф, и ме обележуваш па викам да ти реплицирам, а воедно и ќе се надополнам на темава. На овие страни, конкретно за Пејдвертс кога стана збор, ниту сум експерт, ниту пак солам памет. Ти ако имаш влезено на пејдвертс да видиш колку пари се прават, нема да јадеш слатки и да се брукаш вака јавно, напротив ќе влезеш само на страната без да се логираш/регистрираш и ќе видиш кој колку заработува, а се заработуваат илјадници долари, а не центи како што велиш. Чисто само укуцај paidverts.com и на самата страна ќе ти даде топ 30 или топ 40 луѓе кои заработуваат од 100-тина до 2-3000 долара од кликање, е сега ти што си патиш од тој балкански комплекс, да му умре козата на комшијата ако он зема повеќе пари од мене тоа не е мој проблем.
Околу темава, ја не сум ти некој експерт, тоа прво а друго сите знаеме за што е форумов. За дискусија. Дискутираме на тема на која некој се прави експерт во одредена област, а само се напумпал у рацете (а нозете ко соленки) и дели совети како да ослабеш за пази 14 ДЕНА, "да да добро слушнавте, само со топ-шоп програмата на Штеф Плесачот, може да изгубите фантастични 2-5 килограми!!!". Прво он не ми го гарантира тоа со факти, он само ми гарантира дека ја ќе ослабам, а претходно треба да му попунам некој си формулар и да се потпишам. Замисли, бара потпис за нешто за што не е ни квалификуван (џабе му сертификатот, ако незнае да ти дае прва помош доколку се повредиш, да не праиме муабет за посложени работи), нема основно образование (спортска медицина, физиотерапија...било што), за искуство да не праиме муабет, до вчера у теретана киснеше сега давал часови по фитнес :facepalm: (Немора да си Ајнштајн за да сфатиш дека едно со друго благе везе си нема)
И на крај, неможе бе пријателе сите да делат исто мислење ко него. Јас конкретно не се слагам со неговата програма затоа што како што кажав сметам дека не е возможно без никаков напор ти да изгубиш 2 кила за 14 дена. И прашањето ми е, доколку за 14 дена СО НАПОР изгубиш 2 килограми, кои се последиците потоа? Е тоа е тоа што он незнае да ми го одговори. Нема факти со кои он мене би ме наговорил да дојдам и да ја пробам таа негова програма за слабеење, а притоа таа програма да нема последици на мене. А кога би имал барем основно образование од областа на спортската медицина би ми одговорил.

Без вежбање губиш мускулатура и го забавуваш метаболизмот, со вежбање и правилен пристап кон исхраната губиш масти и го одржуваш метаболизмот во контрола.
Ти цитирав погоре дека луѓето што вежбаат со тренер имаат подобри резултати одколку сами да вежбаат.

Не знам што ви е филмот, го направивте болен човекот па и психијатри му нудат терапија.
АМА НАСТАВНИЧКЕ ОН ПРВ ПОЧНА
Ќе видиме на 50 години кога ќе се жалиш на остеопороза, болки во кичмата од атрофија на мускулите.

Без вежбање губиш мускулатура и го забавуваш метаболизмот, со вежбање и правилен пристап кон исхраната губиш масти и го одржуваш метаболизмот во контрола.
Ти цитирав погоре дека луѓето што вежбаат со тренер имаат подобри резултати одколку сами да вежбаат.

Не добро, со тебе одамна ја прекинав дискусијата уште онаму каде теоретски знаеш што да напраиш, а од пракса немаш ни П, џабе само се тркаламе у место. Кој ти го издаде и на кој основ сертификатот само...

Можеби сум искривен како баба, но за разлика од тебе не го дркам на порничи и не се замарам со туѓите недостатоци, а секој ги има така што имаш ли нешто попаметно да кажеш?
Добра ноќ.

По толку години потење на форумов, очекуев да видам набилдан Стеф а не увек исто - песочен часовник. Нозете џоа соленки, за грбот користено blur за да не се гледаат ангелските перја, а глаата ко несакајќи никната.

Не практикувам екстремни мерки и за 14 дена како што кажав ефективно може да се ослабне 2 кг.
Ја 2 кг губам коа какам :pipi:
Не мора да ги залажуеш луѓето дека за 14 дена ќе ослабат неверојатни 2 кг, а и да се лажеш себе дека си напраил некого ТОП модел. Прво инструкторот треба да личи на топ модел, па после учениците.

Последно уредено:
Него, јас приметиф дека Стеф го слика само грбот. Дај бе стомачните да ги видиме :)

Го пуштив и видеото што си го постирал пред неколку страни, си викам ај барем таму ќе го има него, кога тоа тип некој си ставил...

Браво сега продолжи со пилатес рутина која е исто толку ефективна како што кога јас куцам за вежбање на рацете.[DOUBLEPOST=1429228583][/DOUBLEPOST]
Личен тренер е различно од физиотерапевт.
Сеуште нема официјално нешто за личен тренер.
Има спортски тренер али сосема е различно.
Екскјуз ми?

Многу си арогантен батко, моментот кога ќе почнеш други дисциплини да омаловажуваш е знак дека немаш аргументи да си ја поткрепиш тезата.

Најдобрите тренери во светот за фитнес се со стомаци така што не го гледам аргументот за ако некој има стомак нема знаење.[DOUBLEPOST=1429264758][/DOUBLEPOST]
Екскјуз ми?

Многу си арогантен батко, моментот кога ќе почнеш други дисциплини да омаловажуваш е знак дека немаш аргументи да си ја поткрепиш тезата.
Има пилатес место али за промена на телесна композиција ништо не прави.
Pilates training may result in improved flexibility. However, its effects on body composition, health status, and posture are more limited and may be difficult to establish. Further study might involve larger sample sizes, comparison with an appropriate control group, and assessment of motor unit recruitment as well as strength of truncal stabilizers.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15605336

Најдобрите тренери во светот за фитнес се со стомаци така што не го гледам аргументот за ако некој има стомак нема знаење
Tи си луд бе :pos: Прекини со тоа "здравата" храна, мозокот пилешки ти станал.
Сите светски тренери имале стомак, затоа и ти си имал :lolzz::lolzz::lolzz:

Слободно користи ад хоминем. Се гледа колку си површна.

Најдобрите тренери во светот за фитнес се со стомаци така што не го гледам аргументот за ако некој има стомак нема знаење.[DOUBLEPOST=1429264758][/DOUBLEPOST]
Има пилатес место али за промена на телесна композиција ништо не прави.
Pilates training may result in improved flexibility. However, its effects on body composition, health status, and posture are more limited and may be difficult to establish. Further study might involve larger sample sizes, comparison with an appropriate control group, and assessment of motor unit recruitment as well as strength of truncal stabilizers.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15605336
Чиста небулоза ми пастна сега. Пилатесот напротив постои за posture и health status.
Нема ни да го отворам линкот, бидејќи се лаги и демагогии.
Да, нема да имаш изразена мускулна маса со пилатес, затоа и повеќе жени го практикуваат.
Ама како ти го дискредитираше, алал вера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom