Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Остај ти Пеџа што збори, љубоморен е.:kezec:

Има простор иначе, плус ако е за у странство има огромен простор. :noze:

Za u sranstvo za kade moze, mora use od sega zet da si tokmam, od nasa rodna grutka, dete na mesto :D[DOUBLEPOST=1429206488][/DOUBLEPOST]
Ако невестата е од Шведска, Норвешка, Данска има многу простор :D

Od Chicago e, znachi niso a? :(

Мене ми е кристално јасно, затоа одма стопирам таква спојка :D

Ama pa i ke ima postovanje be, ti ko supermoderator ima samo kazneni da mu lepis ako neso mrda levo desno :D Odma pod lupa ke go stavime :D

p.s. i ja odnesovme temava u tristalepepickematerine :icon_lol:

Ama pa i ke ima postovanje be, ti ko supermoderator ima samo kazneni da mu lepis ako neso mrda levo desno :D Odma pod lupa ke go stavime :D

p.s. i ja odnesovme temava u tristalepepickematerine :icon_lol:

Неее супер однос си имам јас со Марио, немам никакоф проблем ама го знам што клет мозок има за женски (нека ти текне на таа кобилестата што ја зборевме пред некое време) и затоа :D

п.с. ќе префрламе мислења у „дијаспора“ :D хахахаа

Неее супер однос си имам јас со Марио, немам никакоф проблем ама го знам што клет мозок има за женски (нека ти текне на таа кобилестата што ја зборевме пред некое време) и затоа :D

п.с. ќе префрламе мислења у „дијаспора“ :D хахахаа

Ah, jas onaka da go spremam inaku rano e, ima use 10tina godina da seta sloboden pa ti, nema nie odma da go vrzeme, taman i ke mu ispereme mozok :D

Дајте бе, на Џони срам ли му е да позајми слика-две, за него има материјал до даска :pos:
247988_1899239555074_6998501_n.jpg

кога веќе инсистирате :D..

Највероватно има материјал за ова,неам други слики кај што сум сам :icon_mrgr:
10984292_10203844864074159_3047479349912657828_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom