Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ќе се воздржам од дополнителни коментари во врска со ова твоево, само ќе кажам едно е да се радуваш на победа на својот тим ( кога играат Мет-Вар ), а друго е да се радуваш на нечие пропаѓање.
Не ми ја закачајте Лара, рацете ќе ви ги искршам.
Дечки бидете среќни затоа што можете. Бидете среќни што не ве снајде нешто како што го снајде Металург, туку бидете среќни што ви се случи Самсоненко.
Стварно не можам да разберам како некои луѓе можат да се радуваат на туѓа несреќа и да читам постови дај Боже да се распаднете.
Јас лично како долгогодишен фан на Металург не би се радувала доколку Вардар се најде во ваква ситуација, зошто да немаме барем 2 ако не повеќе успешни тима ( како последниве години ) и да следиме ривалство и квалитетни натпревари?
Поздрав![]()
Кај и да е, ќе почне со плачки како Струмица има 300 000 евра, буџет 6 пати поголем од нивниоткако малди деца фрлаат во оган, бла,бла бла...Нека се распаднат мамичето нивно, јас да сум ќе ги лупнам Зомимак едната утакмица 10 разлика, другата ќе им ја пуштам, а овие двете утакмици лупање од земја и нека играат Ципирипи куп следна година
Шетла бе од фан клубов, не само што ќе се рдуваме, на гробот ќе ви танцуваме! Мрш!Дечки бидете среќни затоа што можете. Бидете среќни што не ве снајде нешто како што го снајде Металург, туку бидете среќни што ви се случи Самсоненко.
Стварно не можам да разберам како некои луѓе можат да се радуваат на туѓа несреќа и да читам постови дај Боже да се распаднете.
Јас лично како долгогодишен фан на Металург не би се радувала доколку Вардар се најде во ваква ситуација, зошто да немаме барем 2 ако не повеќе успешни тима ( како последниве години ) и да следиме ривалство и квалитетни натпревари?
Поздрав![]()
Платата на еден играч што го зедоа не беше баш 3-4 пати повисока, мочани 100 евра беаЛаричка друже, абе Вардар беше во ваква ситуација во изминатите 5-10 години, па и во ваква ситуација дуелите ги губевте или ги добивавте тешко... Забораваш како се ситевте вие кога им ги земавте играчите за три четири пати повисоки плати... Заборави кога ние Струмица им зедовме бод на Вардар во Струмица пред две сезони, како Лино го ,,молеше,, на Пецаковски да не игра против Металург ако сака наредна сезона да игра во Металург, забораваш како Вие дававте премии, кој потоа патем и не ги исплакавте за секој тим кој ке му земеше бод на Вардар и на крајот пак Вардар ја освои титулата... Тогаш беше дозволено ситење сега не... И на крај треба да ти е јасно дека Скопје си навива за Вардар, дека Битола си навива за Пелистер, дека Струмица си навива за Струмица, Охрид за Охрид и т.н и тие тимови колку и да се слаби секогаш ке имаат навивачи... А вие цело време се влечевте на тоа што сте биле клуб репрезентација, дека во вашиот тим сте имале само Македонци и т.н. И сега кога паднавте нема кој да навива за вас и сега зошто се сителе... Е токму поради тоа, зошто кога бевте јаки и вие истото го правевте се ситевте на послабите...
Не ми ја закачајте Лара, рацете ќе ви ги искршам.
Тој Комита по никот женски те гледа и сака да ти го бапне, да бидеме реални.Секоја чест за овој Комита.![]()
![]()
Тој Комита по никот женски те гледа и сака да ти го бапне, да бидеме реални.
Да бидеме реални образите ќе ти ги изгорам како прво, а како второ ти спремам пица за викендов знаеш каква, па сеа ти глеај пак заеби и не дојди...Тој Комита по никот женски те гледа и сака да ти го бапне, да бидеме реални.