CafeDelMar
Luminance
Го има некој тоа нутрибулетот да каже шо е како е?
Вреди за секој денар. Маста му ја извадив.
Ако ти е за смуди - немаш подобар избор. А и скоро за се служи освен нели како соковник затоа што не може да извади бистри сокови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го има некој тоа нутрибулетот да каже шо е како е?

Као хејтер на 95% од нивните производи ќе ти кажам, не се мисли и зимај. Одличен е, освен за бистри сокови.Фала! Тоа и ми треба![]()
Штом си хејтер на нивните производи претпоставувам го имаш делимано новиот соковник. Ако може збор,два за него пошо ми треба соковник кој ќе трае,соковник кој кога ќе го вклучиш не паѓаат ќерамиди од кров и не остануваат домашните 99% глуви после неговата употреба.Као хејтер на 95% од нивните производи ќе ти кажам, не се мисли и зимај. Одличен е, освен за бистри сокови.

А бе душек ко душек... битно да се лежи. 
Сега го видов постот.Дормео над душек имате некој земено?
Се мислам да го земам http://www.dormeo.com.mk/?tn=content_wide&cn=compare_topper третиот
Над-душек Рињу 6 см. + перница мемосан http://www.dormeo.com.mk/над-душеци/над-душек-рињу-6см.html 120х190цм. Не сум купувал досега од топ-шоп, па ме интересира какво искуство имате со душециве? (или подобра опција за душек или над душек до 8000денари 120х190цм, а да не се дормео дајте предлог.
Печена си за на реклама.Сега го видов постот.
Го имам две години веќе и спијам многу подобро, има разлика.

Мааната му е што се "лизга" по малку од спалната и неделно еднаш барем треба да си то местиш назад.

Го имам и навлажнувачот на Дормео, да го пофалам дека за во стан со парно се исплаќа?Печена си за на реклама.![]()

Го имам и навлажнувачот на Дормео, да го пофалам дека за во стан со парно се исплаќа?![]()
Го имам две години веќе и спијам многу подобро, има разлика. Претходно користев друг душек и имав болки во грбот
Барем еднаш неделно е таман?Епа покроце малку.![]()