- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 2.237
- Поени од реакции
- 352
Сакаш да кажеш и на компјутер нема да ги покаже реалните километри?![]()
Тука можат да ти кажат за километражата колку е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш и на компјутер нема да ги покаже реалните километри?![]()
Тука можат да ти кажат за километражата колку е.
Samo ponovite mercedesi i poskapite koli imaat kompjuter vo motorot. Se drugo se mestiСакаш да кажеш и на компјутер нема да ги покаже реалните километри?
Кај го најде ? Пушти инфо. Цена ?Инаку го најдов делов што го барав, сега ме интересира колку пари би барал мајстор за да го префарба кровот, хаубата и вратата на гепекот на исто вакво Поло во металик боја. Ме интересира која би била приближната цена што би ја барал.
![]()
Ако сакаш металик, цената ќе ти излезе исто колку што кошта цела кола сосе новиов дел.Инаку го најдов делов што го барав, сега ме интересира колку пари би барал мајстор за да го префарба кровот, хаубата и вратата на гепекот на исто вакво Поло во металик боја. Ме интересира која би била приближната цена што би ја барал.
![]()
Побарај по бензинските или во Еуро Стил или Car Max вакво за вадење етикетиЈа пробав веќе, ама тешко се вади маму и јебамИ ја оставив, совет за полесно вадење?
Препорачајте сервис за дијагоностика (за километражата ми е највеќе). Сакам да земам ауди а4.
И? Која е поентата на твојот одговор? Не реплицирај на моиве прашања повеќе ако може.Ако сакаш металик, цената ќе ти излезе исто колку што кошта цела кола сосе новиов дел.
Во Куманово кај еден дечко расклопува постари коли, го зедов 30евра, а фарбањето во металик и монтирањето договоривме да биде на негова сметка. Инаку делов е многу тешко даго најдеш претходно окренав 10 телефони сите едно исто викаат дека прво што продадат од расклопено Поло е подбраникот. За оние пак со стајлинг опрема и халогени фарови со него ми бараше 80евра почетна цена.Кај го најде ? Пушти инфо. Цена ?
По растурачи или на ибеј.Момци кај да најдам ваков жмигавец?
Дечки ми се свиѓa Рoвер 75 2002~ гoдинa, кaкo се зa oдржувaње кaј нaс, дaли им се пoгoдени (и кoи) мoтoри?
Дизел моторите и некои елементи од суспензијата се на БМВ, другото си е на Ровер.БМВ мотори носат..Ептен се луксузни од внатре,махагони дрвенарија,саати,украси,чуда..Се е БМВ внатре од мотор до менувач комплет..Исто како БМВ да возиш и да одржуваш..
Дизел моторите и некои елементи од суспензијата се на БМВ, другото си е на Ровер.
Megju najskapite vozila za odrzuvanje.Дечки ми се свиѓa Рoвер 75 2002~ гoдинa, кaкo се зa oдржувaње кaј нaс, дaли им се пoгoдени (и кoи) мoтoри?