Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
macedonian-orthodox-church-skopje-archbishopric-ohrid-macedonia-33627570.jpg

Тука можат да ти кажат за километражата колку е.
Сакаш да кажеш и на компјутер нема да ги покаже реалните километри?

Инаку го најдов делов што го барав, сега ме интересира колку пари би барал мајстор за да го префарба кровот, хаубата и вратата на гепекот на исто вакво Поло во металик боја. Ме интересира која би била приближната цена што би ја барал.

2q9w7xl.jpg

Инаку го најдов делов што го барав, сега ме интересира колку пари би барал мајстор за да го префарба кровот, хаубата и вратата на гепекот на исто вакво Поло во металик боја. Ме интересира која би била приближната цена што би ја барал.

2q9w7xl.jpg
Кај го најде ? Пушти инфо. Цена ?

2q9w7xl.jpg
Ако сакаш металик, цената ќе ти излезе исто колку што кошта цела кола сосе новиов дел.

Ја пробав веќе, ама тешко се вади маму и јебам :D И ја оставив, совет за полесно вадење?
Побарај по бензинските или во Еуро Стил или Car Max вакво за вадење етикети
31ENbOH7YWL.jpg

Горе има жилетче и многу лесно се вадат сите налепници. Не сум 100% сигурна кај нас каде ги има, јас го земав од бензинска во Србија, ама би требало и по нашиве бензински да се продаваат.
Едит: А можело и со обичен жилет да се извадат

Препорачајте сервис за дијагоностика (за километражата ми е највеќе). Сакам да земам ауди а4.

Еее друже ако ти е за проверка на километри никој неможе да ти ги каже точно... Ако е профи сработено ке ти кажат исто колку што пишува на таблата... Единствено ако колата е одржувана само во овластен сервис па да отидеш у Порше со број на мотор и шасија и да си ја видиш сервисната историја и кога и на колку километри е направен последен сервис па да споредиш со тоа што пишува на шалт табла...

Ако сакаш металик, цената ќе ти излезе исто колку што кошта цела кола сосе новиов дел.
И? Која е поентата на твојот одговор? Не реплицирај на моиве прашања повеќе ако може.
[DOUBLEPOST=1428797450][/DOUBLEPOST]
Кај го најде ? Пушти инфо. Цена ?
Во Куманово кај еден дечко расклопува постари коли, го зедов 30евра, а фарбањето во металик и монтирањето договоривме да биде на негова сметка. Инаку делов е многу тешко даго најдеш претходно окренав 10 телефони сите едно исто викаат дека прво што продадат од расклопено Поло е подбраникот. За оние пак со стајлинг опрема и халогени фарови со него ми бараше 80евра почетна цена.

Последно уредено:
Дечки ми се свиѓa Рoвер 75 2002~ гoдинa, кaкo се зa oдржувaње кaј нaс, дaли им се пoгoдени (и кoи) мoтoри?

Дечки ми се свиѓa Рoвер 75 2002~ гoдинa, кaкo се зa oдржувaње кaј нaс, дaли им се пoгoдени (и кoи) мoтoри?

БМВ мотори носат..Ептен се луксузни од внатре,махагони дрвенарија,саати,украси,чуда..Се е БМВ внатре од мотор до менувач комплет..Исто како БМВ да возиш и да одржуваш..

Последно уредено:
БМВ мотори носат..Ептен се луксузни од внатре,махагони дрвенарија,саати,украси,чуда..Се е БМВ внатре од мотор до менувач комплет..Исто како БМВ да возиш и да одржуваш..
Дизел моторите и некои елементи од суспензијата се на БМВ, другото си е на Ровер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom