Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено сите се срање од овие кладилници за мене бр 1 беше Бетсити и пред неа Хоризонт каков спортлајф,Моцарт какве пичкематерине.
Бетсити може не е добар за големи играчи и јаки уплати ама какви имаа милина и опфатени скоро сите лиги од било кој спорт убедливо најдобра понуда од сите без конкуренција за мене беа или подобро кажано мене ми одговараа за стилот на кој играв и спортовите
Хоризонт милина од кладилница до пред некоја година абе едно време не ни блокираа утакмици уште ми е во секавање кога уплатив Леириа кога секаде беше блок а овие спиеа ли спиеа имаше да се играат играчи во ракомети,кошарки без некој којзнае какви услови.

Спортлајф се заспани до одреден степен се најдват некогаш заспани со некопј сочен коеф али бе ја незнам шо гледаат лугево во неа искрено ја сеа сум приморан да уплакам таму инаку не би стапнал али нив им честитам како знаат да навлечат играчи одличен менаџнмент
Моцарти и остали не би кометирал какви безвезни само коеф имаат уште а и лимитирани вкрај за останати спортови овие копачка важеа берем од шо читав за кладионица со одлични можности и коеф али од кога се отворни овде пати влегов и ми се изопулија онака како бомбаш самоубиец да им влегвит и не сум ич влезен од тогаш

Спортлајф се заспани до одреден степен се најдват некогаш заспани со некопј сочен коеф али бе ја незнам шо гледаат лугево во неа искрено ја сеа сум приморан да уплакам таму инаку не би стапнал али нив им честитам како знаат да навлечат играчи одличен менаџнмент

Искрено добар впечаток ми оставаат поради тоа што не ги менуваат коефициентите за разлика од Златна Копачка и Евротип(поранешен Еврогол) каде ја прават педерската до крај со тоа што во билтенот е еден коефициент а на шалтер друга приказна...тоа мене ме вади од такт..

Плус сите игри со голови што јас ги форсирам се поголеми во Спортлајф и ретко ми одбиваат ливче..и даваат одлични коефициенти на фаворитите Баерн,Барса,Реал,Порто,Бенфика,Челзи....и редовно ги ставаат на супертип и комбинираните 1-т1 и 2-т2 се за 0.15 поголеми...

Во глобала зависи кој како игра(индивидуална работа),затоа мене ми се Спортлајф број 1

Спортлајф има поголем лимит на уплатите него ли Копачка, Копачка намалува квоти на уплатата на пример ставаш 6.000 и имаш намалени иако после тоа уплати го ливчето за 200 денари ќе ги имаш нормални, и тоа намалуваат смешни квоти ако играш 1.30 они ти намалуваат 1.20 само таа од супер тип ако ја имаш ќе ти ја остават исто е и за сингл..во Спортлајф не е така додека Моцарт тоа го имаат долго време наназад исто мали лимити а и очајни квоти, се намалуваат на уплата нема квота поготово порано имаа на голови добри квоти али сите до една ги смалуваа.
Бетсити исто има големи лимити поготово за фудбал и за овие лиги што ги играте имаат доста големи лимити и по 200.000 знам луѓе и повеќе што ставаа и им уплаќаа без проблем, за кошарка ракомет и тие послаби лиги што ги имаат они на пример балкански или други имаат помали лимити до кај 6.000.

Не знам само дали се постојано намалуваат квотите во СпортЛајф на ливчето заразлика како стои во билтенот оти знам го случајот во моцарт секогаш ми имаат намалувано на ливчето.

Последно уредено:
Гулбис ако не се лажам има само една победа годинава, а инаку за коефициентот вреди. Сепак ако сакаш на јака уплата не си ги фрлај џабе парите и не си ги кини нервите. Тоа плус минус врска немам, релативна работа е...

Јас не гледам како Пфиценмаер може да изгуби од Дате Крум на земја. 1.40 против 44 годишна тенисерка која на земја е УЖАСНА, па ја мислам дека е локум ова. Гофан исто треба да добие против Гомбос кој прв пат игра на Мастерс турнир во кариерата.
За денес оваа со тешкотот презиме Пфиценмаер, ЦСКА, Сарајево прават 3.3 koeф, ако има уште 2 други со барем 1.2 може да се направат два тикети :)

Дефинитивно Моцарт имаат најмали квоти у глобала ама зависи што играш,ако играш на пример на нефаворитот поголем е или комбинираните типови се поголеми,на голови се срање.За посолена уплата немало проблем,сум уплаќал до 10.000ден.
Моцарт нема потреба да блокира и лимитира. И онака им се за 10-15% поминали квотите и да уплатиш 100.000 ти немаш вредност, на долг рок губиш.

Моцарт нема потреба да блокира и лимитира. И онака им се за 10-15% поминали квотите и да уплатиш 100.000 ти немаш вредност, на долг рок губиш.
Точно ,јас играм таму ради комбинираните типови што се за нијанса поголеми а иначе кога лупам на поголема сума најчесто играм во копачка или правам споредба кај ќе добијам најголема квота.

За денес оваа со тешкотот презиме Пфиценмаер, ЦСКА, Сарајево прават 3.3 koeф, ако има уште 2 други со барем 1.2 може да се направат два тикети :)
Пфиценмаер, Гофан и го меркам Баутиста Агут и таман прават 2,10 квота, поточно 2.08. Агут игра против стариот Бекер кој е ужасен на земја, само квотата ми е некако мизерна, 1.15...[DOUBLEPOST=1428917069][/DOUBLEPOST]
Абе овој Кудла може да го добие французов?
Ако игра Паире доволно добро промил шанса нема КуРла.

Пфиценмаер, Гофан и го меркам Баутиста Агут и таман прават 2,10 квота, поточно 2.08. Агут игра против стариот Бекер кој е ужасен на земја, само квотата ми е некако мизерна, 1.15...[DOUBLEPOST=1428917069][/DOUBLEPOST]
Брат па глеј резултати бе, на земја не е нешто сјаен французов.[DOUBLEPOST=1428917254][/DOUBLEPOST]Инаку Гофин и Долгиот мислам дека се за на посолена уплата. Ќе им напраат класични убиства на овие.[DOUBLEPOST=1428917409][/DOUBLEPOST]Стефан немој само субјективно да размислуваш затоа што Кудла ти бутна тикет викендов :)

Брат па глеј резултати бе, на земја не е нешто сјаен французов.[DOUBLEPOST=1428917254][/DOUBLEPOST]Инаку Гофин и Долгиот мислам дека се за на посолена уплата. Ќе им напраат класични убиства на овие.[DOUBLEPOST=1428917409][/DOUBLEPOST]Стефан немој само субјективно да размислуваш затоа што Кудла ти бутна тикет викендов :)
Брат, Кудла го имам гледано милион пати, на милион различни подлоги. Се работи за една тешка фрљотка од играч, верувај ми. Тука муабетот е што Паире е ретардиран и може во било кој момент да се распадне и да си ебе мајката. Ќе видиш Кудла ако налета на некој барем малце поасален, ако земе повеќе од 3 гема ја главата на клада ја ставам.
Гофин да, Долго исто треба да тепа, ама овој Чорич е чудно дете, кога најмалце очекуваш тогаш ќе победи. :D

Гулбис :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Искрено добар впечаток ми оставаат поради тоа што не ги менуваат коефициентите за разлика од Златна Копачка и Евротип(поранешен Еврогол) каде ја прават педерската до крај со тоа што во билтенот е еден коефициент а на шалтер друга приказна...тоа мене ме вади од такт..

Плус сите игри со голови што јас ги форсирам се поголеми во Спортлајф и ретко ми одбиваат ливче..и даваат одлични коефициенти на фаворитите Баерн,Барса,Реал,Порто,Бенфика,Челзи....и редовно ги ставаат на супертип и комбинираните 1-т1 и 2-т2 се за 0.15 поголеми...

Во глобала зависи кој како игра(индивидуална работа),затоа мене ми се Спортлајф број 1
Oва последново би се сложил 100% секој игра различно мегутоа и тие лимитираат на големи уплати ако осетат дека се загрозени и дека е голема веројатноста да помине тикетот.
Тоа шо ме нервира кај нив е гужвата и незнам кои идиоти им ги прават коеф т.е. од кај ги преземаат еве на Тотенхем на пример дуплата шанса на Вила 2.22 а 2 со хендикеп 1,80 ?А која е разликата коа ова е едно те исто

Магарето Гулбис уште рано-рано ми ја отпеа песната :mad:
Правам два тикети сега Воздовац (+1.5) 1.22, Korea 1.2, Goffin 1.2, Bautista 1.18, Kayserispor 2+ 1.27 vkupno 2.54 koef
Вториот го мислам сеуште али ќе биде ЦСКА, Сарајево, Елфсборг 2+ цела, Хакен 2+цела и таа Пфиценмајер 5 коефициент прави се на се. Денес апсолутно немам идеја што да одиграм, обично не сакам вакви тикети со 2+ утакмици и со 1.18 коеф, али не ми доаѓа друго на памет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom