Stari teraj si go magareto. Olabavi me!Полека бе,што те фаќа хистерија ? и мене ме стално ме спомнуваат па што да правам.Што е,се срамиш од твоите постапки ? многу некако нервозен личиш..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stari teraj si go magareto. Olabavi me!Полека бе,што те фаќа хистерија ? и мене ме стално ме спомнуваат па што да правам.Што е,се срамиш од твоите постапки ? многу некако нервозен личиш..
[DOUBLEPOST=1428697838][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Oligarsite,nezavisno zad koja maska se kriet.[DOUBLEPOST=1428697838][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Она кое на Гагарин му се пришува како негова забалешка, демек „...бев таму горе и не видов ангели...„ е измислица која реално не се случила (Гагарин не ја кажал), а не е тешко да се претпостави дека на Гагарин му е припишана од чисто идеолошки заблуди и потреби.
Она кое на Гагарин му се пришува како негова забалешка, демек „...бев таму горе и не видов ангели...„ е измислица која реално не се случила (Гагарин не ја кажал), а не е тешко да се претпостави дека на Гагарин му е припишана од чисто идеолошки заблуди и потреби.
Гагарин бил кај матушка Макарија, ако бил атеист што барал кај неаТака де Мики се што се коси со твоето верување е заговор против истото.
БТЊ колку што ми е познато не спомнува ангели туку дека не го видел Господ таму горе.
А има и уште една која е многу подобра од оваа: Ако не сте го нашле Господ на Земјата тогаш сигурно нема да го најдете и таму горе.
Гагарин бил кај матушка Макарија, ако бил атеист што барал кај неа.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Макарија_(Артемьева)
29;00 min
Јован 14:И бтњ ме интересира ставот на православието околу лугево што лечат зошто нели само Господ бог смее да лечи.
Па нели е ова спротивно на неговата воља или овие се следбеници на рогатиот.
И бтњ ме интересира ставот на православието околу лугево што лечат зошто нели само Господ бог смее да лечи.
Па нели е ова спротивно на неговата воља или овие се следбеници на рогатиот.