A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, од денес модулацијата на Upstream-от е ставена на QAM64 Како е кај вас?

Момци, како бе да го исклучам вај-фајот на Motorola SVG6540?
Ме нервира, не го користам и нејќам да оставам backdoor (и џабе зрачење).

Кога се обидувам да го исклучам, дава грешка:
Server: Band mode error.

17100211032_64ce6e4045_o.png

Не им работи службата за подршка после 22ч. Имаат некој кориснички логин преку веб страната, ама немам информации за логин/шифра. Утре ќе им се јавам.

Не им работи службата за подршка после 22ч. Имаат некој кориснички логин преку веб страната, ама немам информации за логин/шифра. Утре ќе им се јавам.

Доколку мислиш на Мој Близо, корисничкото име и лозинката се телефонскиот број кој им го имаш оставено за контакт, а кој го пишува на месечната сметка за услугите на Близо кои ги користиш.

Барем кај мене е така.

Доколку мислиш на Мој Близо, корисничкото име и лозинката се телефонскиот број кој им го имаш оставено за контакт, а кој го пишува на месечната сметка за услугите на Близо кои ги користиш.

Барем кај мене е така.
Не мора да е тоа. Кај мене корисничкото име нема врска со тел. број или меилот, сосема поинаку е, јас си го направив. Лозинката исто така.
Е сега сакам да прашам, дали https://lan.blizoo.mk/lanlogin/index.php ви го отвора? Ние што сме lan зона се логираме на интернет преку овој линк (да чудно е малку). Е сега истиот не е достапен.

Не се кај мене тие лог/пас, само што проверив. Фала Декстер, ќе им се јавам утре.

@Јефто јас сум на доксис реон, од кај мене не го отвара тој линк:
Unable to connect
Pale Moon can't establish a connection to the server at lan.blizoo.mk.

Не се кај мене тие лог/пас, само што проверив. Фала Декстер, ќе им се јавам утре.

@Јефто јас сум на доксис реон, од кај мене не го отвара тој линк:
Unable to connect
Pale Moon can't establish a connection to the server at lan.blizoo.mk.

Ниту кај мене, а би требало да го отвори. Баш ме интересира утре како ќе се конектирам на интернет :) Очигледно ќе треба од сабајле да се јавувам кај нив :)

Не мора да е тоа. Кај мене корисничкото име нема врска со тел. број или меилот, сосема поинаку е, јас си го направив. Лозинката исто така.
Е сега сакам да прашам, дали https://lan.blizoo.mk/lanlogin/index.php ви го отвора? Ние што сме lan зона се логираме на интернет преку овој линк (да чудно е малку). Е сега истиот не е достапен.
И јас сум во лан зона, не го отвара и кај мене (не дека ми спотребало нешто), ама и одамна немало потреба да се најавам. Глупост е тоа со најавувањето, кога имаат и други контроли како на пример мак адреса.

И јас сум во лан зона, не го отвара и кај мене (не дека ми спотребало нешто), ама и одамна немало потреба да се најавам. Глупост е тоа со најавувањето, кога имаат и други контроли како на пример мак адреса.
Јас морам да се конектирам преку ова секој ден, да не кажам при секое влучување и исклучување на компјутерот, па така во денот морам некогаш и по неколку пати.
Иначе да, глупа работа е ова за вака да се конектира на нет :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom