НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и слика за успомен ќе има :D

A-1.jpg
Остајте Тони Зен, Перо дали е во ред?

D Rose се враќа вечер со Орландо и ќе биде ограничен на 20 минути, но ќе игра бек-ту-бек со Мајами пак 20 минути.
Агентот на Перо на твитер објави дека се е во ред со Антич, само бил на погрешно место во погрешно време.

D Rose се враќа вечер со Орландо и ќе биде ограничен на 20 минути, но ќе игра бек-ту-бек со Мајами пак 20 минути.
Агентот на Перо на твитер објави дека се е во ред со Антич, само бил на погрешно место во погрешно време.
antic-print-screen.jpg

Ептен заебана година на Перо !
Влез у Нба,се повреди за Руки Алстар,развод од жена му и сеа ова ...Апсаана... Американа ин тхе бест peak :angel::ROFLMAO:

Колку што знам, не се разведе со жена му.
Ама дефинитивно не е убаво ова, можеби ги намалува шансите за нов договор.

Па пичка му матер, играш утакмица одма после патуваш и тие нашле време да одат да се пијанчат. Бедна работа, слабост изгледа му е на Перо и со репрезентацијата му се случуваше истото.

Колку што знам, не се разведе со жена му.
Ама дефинитивно не е убаво ова, можеби ги намалува шансите за нов договор.
Пишуваше дека се разведува,шо се случило не знам меѓувреме но глуп да си да одиш у клуб и локаш виски на ден пред меч,после зошто не е у форма.Таман убав период со рекордни 22 поена,после неколку меча пак на старо аро:yid:

Пишуваше дека се разведува,шо се случило не знам меѓувреме но глуп да си да одиш у клуб и локаш виски на ден пред меч,после зошто не е у форма.Таман убав период со рекордни 22 поена,после неколку меча пак на старо аро:yid:

Многу просто делуваат ваквите коментари, како знаеш дека локал виски? Голем број од спортистите знаат после утакмица по едно-две пива да се напијат, и не гледам ништо лошо во тоа.. нигде не е наведено дека Перо или Табо бил пијан итн... непотребни коментари.

Многу просто делуваат ваквите коментари, како знаеш дека локал виски? Голем број од спортистите знаат после утакмица по едно-две пива да се напијат, и не гледам ништо лошо во тоа.. нигде не е наведено дека Перо или Табо бил пијан итн... непотребни коментари.
Не е лошо? Секакво пиење на спортист е катастрофа. Прашај го Коби дали пие, Федерер...

pred mene u privilege imaat udarano po flasa so brat mu Bo i nova si naracuvale za dopuna :D :D si go ima merakot, site go znaat toa..

pred mene u privilege imaat udarano po flasa so brat mu Bo i nova si naracuvale za dopuna :D :D si go ima merakot, site go znaat toa..
Ради тоа не може да трча повеќе од 2 четвртини. Алкохолот останува долго време во организмот не е така иди измочај го... Затоа никад не сум го сакал Перо (не го ни хејтам) пошо си го има македонското. Ептен ајде за нова година или слично али вака некој да ми се нарекува профи спортист што си потпивнува, а бе готово. Нишо не е повеќе од обичен што иде на баскет у маало. Сурово али реално јебига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom