Би смениле Г2 за Нексус 5?
Не. Освен ако не сакаш Ванила андроид. Камерата ти е далеку полоша, исто така и батеријата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би смениле Г2 за Нексус 5?
Како мои бивши телефони, лично ја не би. Оние мали лагови кој ги има кај Г2-ката се занемерливи кога би ја споредил камерата и батеријата.Би смениле Г2 за Нексус 5?
Kolku se toa pari?
Во девелопер менито намали ги анимациите од 1 на 0.5, ако незнаеш како да го активираш ова мени прашај го гугл, помазно ќе ти работи, а апликации за чистење рам не ти требаат, можеш и кеш да чистиш од време на време..И јас го имам проблемот со лаговите кај Г2. Телефонот ми лагираше единствено кога имам инсталирано Ц-Клинер програм за чистење на телефонот. Откако го избришав си тера ептен добро.
Можеби и не е тој причина за лагирањето, ама многу мразев кога ќе ми каже дека телфонот користи 86% од РАМ меморијата(2гб).
Исто имам забележано дека после апдејти на оперативниот систем или телефонот, наредните месец два е како нов телефон и оди перфектно, потоа како да ја губи моќта.
Неможеш да споредуваш Нексус 5 со Г3Nexus 5 vs LG G3 и зошто?
Неможеш да споредуваш Нексус 5 со Г3
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Мал е екранот на 4с. Од 5 да одиш на 3.5 инчен екран.Имам Алкател Идол 2, стар 5 месеци со 2 години гаранција, гледам на старо држат цена околу 8000ден... ми нудат Ајфон 4с за 6000ден во добра состојба, но вајда е стар 2-3 години.. дали се исплаќа да го продадам мојот нов Идол 2 за постар Ајфон 4с ??![]()
Мал е екранот на 4с. Од 5 да одиш на 3.5 инчен екран.![]()
абе да, ама нели ајфон си е ајфон?
Плус, си мислам, иако Алкателот ми е нов ајфонот повеќе ќе ме служи во наредната година и пол(додека дојде ред да го продолжам договорот)
И стварно незнам што да правам![]()
Бегај подалеку !Краток опис ако сака некој на лг л7 да напиши![]()
Зошто ?Бегај подалеку !