- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.983
- Поени од реакции
- 9.605
во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градовиА, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градовиА, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.
Аха, значи само локации во неколку градови е затворена. Мислев општо низ цела МК дан е затворена.во градов кај мене ја затворија а и во неколку други градови
Isto prv set..vo drugite kladilnici 1 kvota za site tipovi,bez razlika dali si promasil ili fatil..Na primer imav jas ednas tip vo mozzart prv set 1,si izgubi posteno ama predade vo vtor set i mi se ponisti..Se spasiv togas.А, што е со бетсити конкретно, јас не сум информиран, додуша не сум чешит чоек и само три пати имам играно таму.

Ако, грешки сме луѓе праимеIsto prv set..vo drugite kladilnici 1 kvota za site tipovi,bez razlika dali si promasil ili fatil..Na primer imav jas ednas tip vo mozzart prv set 1,si izgubi posteno ama predade vo vtor set i mi se ponisti..Se spasiv togas.
Ups ne procitav kako sto treba,pomisliv deka prasa za pravilata.![]()

@Џони Вајсмилер ја играш Монако 1 ? Оти светна 1:0 и ја вратија па да си прашам...

Јадам гомна никој не ме слуша,ја пуштив 2-2и3+ 4,20 беше во Копачка за 50 ама чекам уште други 5Уплата што вреди 1000е Епинал-Ред Стар 2ка,т22+..

i over 16 korners
[DOUBLEPOST=1428434902][/DOUBLEPOST]Жими кур ќе даат сосиедат гол ..... половина не пројдоа 
Беа бар за поништување?Одиграо 1Х на Фиорентину.
Судаја поништио два гола виолетове.
Оправдано, првиот фаул, вториот офсајд. Само нема да веруваш ЈувенташБеа бар за поништување?