Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Најпрво пријателски поздрав до сите вас :)

Се поставивте како мршојадци одма хејт одма сеир еве ви пример зашто ви бегаат добрите типивачи и 90% сте копиљи тука. Да умре козата абе одма почнавте нема да фатиш дури еден постира и моментален резултат:pos: Како ке фатите кога сте полни со хејт бре?? До кога ке ве ебе наполи и порто ? Вие сте само уште еден микро репрезентативен примерок на македонскиот менталитет, некои од вас ке го сватат ова за 2-3 години кога ке наполнат 18-20

Не се читаме нареден пат

Кикири,семки,лешници,бадеми....

Доста беше заебанции ,за утре влегваме зихерашки

Твенте-1
Дортмунд-1
Волфзбург-1
Атлетико Мадрид -1
Севиља-2
Монако-1

Ставрогин like this...

Ми е гајле ако е изгубил, он утре нема да јаде ѓеврек. :pipi:

Чекај малце, дечково се вброи себеси во добри типстери и проиграчи? :pos: Убаво шо го постираше тикетот, совет за другите, како НЕ СЕ ИГРА СПОРТСКА.

Најпрво пријателски поздрав до сите вас :)

Се поставивте како мршојадци одма хејт одма сеир еве ви пример зашто ви бегаат добрите типивачи и 90% сте копиљи тука. Да умре козата абе одма почнавте нема да фатиш дури еден постира и моментален резултат:pos: Како ке фатите кога сте полни со хејт бре?? До кога ке ве ебе наполи и порто ? Вие сте само уште еден микро репрезентативен примерок на македонскиот менталитет, некои од вас ке го сватат ова за 2-3 години кога ке наполнат 18-20

Не се читаме нареден пат
Седи бе тука ваква атмосфера нема никаде да најдеш,ќе посакаш пак да се вратиш :icon_mrgr:
Луѓе,па што ако изгубил 1000 евра,според вас требаше да ги стави на Сити?Човекот фати убава сума на пари и може да си дозволи и ваква уплата и сигурно не ги ставил последните.И јас едно време фаќав секој ден ама ме проколнавте и добитен тикет со очи (@Stefan-kobe :kuracc:) неам видено од тогаш:ROFLMAO:

Ја незнам што се замарате до толку.

:pos:
И овој кажува за менталитет бе :pos::pos::pos:
Абе батка ти го имаш тоа македонското во тебе поке од сите други кога се пофали со тоа дека си уплатил 1000 долари на некојси тенис (не сум компетентен за спортов па не коментирам поке) и тоа само заради две причини :pos:
И себеси се сместуваш во врсатата добри типувачи кои непишуваат на форумов :pos:
Тоа шо ти си го направил е грешка на класичен коцкар си уплатил голема сума ради 2 причини.
И нема тука никаков хејт барем не од моја страна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom