- Член од
- 7 мај 2013
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 387
Погрешно си ме протолкувал, не дека си глуп па до толку можеш да сфатиш туку си паметен за да си ја свртиш водата на своја воденица што би рекле старитеКомшијата твој,Мујо ќе го викаме, се ебе со дечко му и тоа тебе лично, но и на општеството, влијае негативно.
Доколку другиот комшија , овој нека се вика Хасо, се разнесе во школото кај шо ти учат децата, влијае помалку негативно од Мујо.
Општествени зла*:
*Според Хаттаб1
- Педри - се ебат в г'з
- Бомбаши самоубијци - ни ги убиваат децата
Правото прашање овде е :"Колку треба да бидеш болен во умот за да изрезонираш ваква работа?".
Толку ли ви се безначајни сопствените деца?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Јас сеуште стојам зад тоа дека педерите влијаат понегативно врз општеството од бомбаши самоубијци и други општествени девијации.
А зошто мислам така? Затоа што општеството никогаш нема бомбашите самоубијци да ги сфати како нормална појава, ниту тие ќе се борат за некакви свои права и нема од болест и девијација да прават паради на гордоста
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
А педерите и нивната лгбт заедница го прават токму тоа, ја извитопериле природата на човекот, и сега сакаат мене, тебе и општеството да не убедат дека е тоа: нормална работа, нивно право, па уште и паради на гордост, навлезени во сите пори на општеството.
Бомбашите самоубијци никогаш нема да се борат да им биде изласано некое право у парламент
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
А позади тоа стои голема завера.
Од овој аспект гледано зборував кога реков и велам дека педерите се поштетни за општеството од бомбашите самоубици и други девијантни појави кои не бараат "легализација" на нивната девијација.