Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
11017122_1383436295314461_7366770316630133420_n.jpg

Нека иде :D

Oваа утакмица е за милион денари..не гледам како Кил утре нема да победи
И ја мислам така, али јас и ти ја играме, доволно материјал за да ни се ебе мајката. :D
Него оној Мелцер бе ццц, да му ебам тоа неписмениот сељак, од Коларини изгуби еј, Коларини кој АТП турнири игра еднаш во три години. И тоа како стока изгуби, ај нека иде у пензија да не ми се матка веќе по допуни зашо ќе му ебам мамицата.

Decki smeam da podignam pari vo druga Zlatna Kopacka kaj so ne sum uplatil? Poso uplativ vo Ilinden na rabota,a tuka iam u maalo? I od koga se podigaat pari..

Чисто за информација за сите кои играат врзани тикети на фаворити, вчера беше еден од најлошите денови во историјата на кладилниците, направија милионски загуби. Ако играте на тој начин, а вчера не бевте добитни, можеби е време да размислите за кариера во сточарство, на пример.

Подупка кладилница од unibet.com нема, пола саат се кандисувам и се пазарам колку да ми стават на томск 1 на полувреме, како пораснува коеф, така ми вика неможе да се стави сумата која ја барам. Абе од почетен влог од 4 евра на крај ме дотераа за 0.9евра на 6.2 коеф да мора да ставам и среќа и толку, влакно фалеше да падне голот, а тие да не го прифатат влогот. Плус се чека 20 секунди за одобрение :eek:.[DOUBLEPOST=1428223707][/DOUBLEPOST]
И ја мислам така, али јас и ти ја играме, доволно материјал за да ни се ебе мајката. :D
Него оној Мелцер бе ццц, да му ебам тоа неписмениот сељак, од Коларини изгуби еј, Коларини кој АТП турнири игра еднаш во три години. И тоа како стока изгуби, ај нека иде у пензија да не ми се матка веќе по допуни зашо ќе му ебам мамицата.
Ги препишав од тебе Кил и Ноле, се надевам денес ги гаѓаш :)
Од мене за денес за тие што играте онлајн пробајте ја оваа кец.

Киел без двајцата голмани и без двете десни крила...
Треба да тепаат пак, али се мислам сеа дали да ги играм.

Клиперс да ги тепа со хенди (-11.5) Лејкерс доцна во ноќта .

Чисто за информација за сите кои играат врзани тикети на фаворити, вчера беше еден од најлошите денови во историјата на кладилниците, направија милионски загуби. Ако играте на тој начин, а вчера не бевте добитни, можеби е време да размислите за кариера во сточарство, на пример.
Брат од кај добиваш вакви инсајдерски информации? :)

Киел без двајцата голмани и без двете десни крила...
Треба да тепаат пак, али се мислам сеа дали да ги играм.
Јас ја ставив уште кога те прочитав утрово, тоа е тоа...

Последно уредено:
Сјостранд имал настинка нешто, под знак прашалник бил, значи има некои шанси да игра. Меѓутоа со онај ростер што го има Кил, треба да ги добие.

Брат од кај добиваш вакви инсајдерски информации? :)

Не ти треба инсајдерска информација за да заклучиш дека вчера беа во - од фаворитите и тоа со многу солидни коефициенти. Фенербахче 1.8, Челзи 1.4, Лион 2.10, Утд 1.4, Јуве, Бенфика, Салзбург, Севиља 1.7, Атлетико, Базел, Леверкузен, Волфсбург...

Се можно се влезе, мн е јасно дека се во загуба. Затоа можи да надокнадат денес .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom