Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во близина на тц Мавровка некоја теретана, не е проблем да е 10 мин како до атлета освен таа, само да не е во „дувлото“
Nema nisto vo blizina na Mavrovka. Najblisku ti e teretanata pod Kale, vo sklop na bazenot, Lajfstajl cinam deka se vikase. Samo sto e premnogu fensi i orientirana na spravi, a slabo stoi so slobodni tezini. Kako za primer, nemaat obicen benc. I za tie uslovi e premnogu skapa, barem mene mi e.

Nema nisto vo blizina na Mavrovka. Najblisku ti e teretanata pod Kale, vo sklop na bazenot, Lajfstajl cinam deka se vikase. Samo sto e premnogu fensi i orientirana na spravi, a slabo stoi so slobodni tezini. Kako za primer, nemaat obicen benc. I za tie uslovi e premnogu skapa, barem mene mi e.
Да не им е power rack со клупа посебно? мн ми е нелогично да се нема основно нешто, имаат некаква страна да разгледам ?

Теретана некоја во автокоманда или близина на рамстор а да не е маалска (пр. Флекс)?

ПРОМОТИВНО!!!

Намалување на сите групни тренинзи без разлика за дали се утрински или попладневни тренинзи.

Намалуваање од 1500 на 999 денари месечно.

Попустот важи за членарина само за првиот месец и важи за 12 термини во месецот 3 пати неделно.

До крајот на месецот Април секој член што ќе земе членарина во групните тренинзи за било која избрана цел:

-Слабеење (топење масти)
-Добивање мускулна маса
-Превенција на болки во кичмата
-Мајки со проблеми со тежината
-Подобрување на перфоманси за рекреативци и професионалци.

Bil li nekoj vo teretanata vo Boris Trajkovski ? Kako se so oprema i dali ima squat rack...ne smith machine ?

ако знае некој во Капитол теретаната колку е за 3 пати неделно нека пише

Decki kaj ima teretani niz karpos i so ceni se dvizat

некоја теретана да предложите во центар и ако може поточна локација. Ја погледнав темава и гледам се вртат некои имиња како терминатор, ричи спорт,стронг џим,атлета итн.Само не сакам многу гужва да има и пожелно цената да се движи негде околу 1000 денари.Некои рекомендации беа од пред 2-3 години така да ако може некој апдејт:D

Ме интересира на која возраст може да се започне со вежби за зацврстување на телото, дали има некои посебни програми за вежбање прилагодени за деца од 14-15 години и дали има боди билдинг клубови/теретани кај што може да се почне со вежбање (со наведената возраст) под надзор на стручни инструктори.

некоја теретана да предложите во центар и ако може поточна локација. Ја погледнав темава и гледам се вртат некои имиња како терминатор, ричи спорт,стронг џим,атлета итн.Само не сакам многу гужва да има и пожелно цената да се движи негде околу 1000 денари.Некои рекомендации беа од пред 2-3 години така да ако може некој апдејт:D
Ричи спорт ти е околу 1000, мало е и нема гужва.
Стронг Џим ти е 1200, или 1050 ако си студент, поголема е нијанса од ричи спорт и има ленти за трчање.
Ме интересира на која возраст може да се започне со вежби за зацврстување на телото, дали има некои посебни програми за вежбање прилагодени за деца од 14-15 години и дали има боди билдинг клубови/теретани кај што може да се почне со вежбање (со наведената возраст) под надзор на стручни инструктори.
На 14-15 можеш стандардни програми веќе, со контролирано оптоварување. Голем дел од професионални бодибилдери почнале на таа возраст. Генерално, во скоро сите теретани имаш инструктори, ама стручноста со резерва би ја зел на секој од нив, доколку не добиеш лична препорака.

Дали е се уште точно дека фитнес салата во ТCC Grand Plaza е една од најчистите во Скопје?
Ако не задржала стандард, може ли да ми препорачате некоја сала кај што е почисто и евентуално да има и можност за личен тренер?
И која цена отприлика е месечно за тренер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom