Студентски домови

Џ

ЏинЏер

Гостин
Откако почнав да се расправам со глувци, се молам на нивно место да се вратат лебарките :D

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Откако почнав да се расправам со глувци, се молам на нивно место да се вратат лебарките :D
канта со вода и жито и нека се дават и после знаеш го фаќаш за опаш и го џиткаш :D

Џ

ЏинЏер

Гостин
Со лепак ги фаќам и ги оставам да умрат од глад, па после ги џиткам :D

Член од
22 мај 2014
Мислења
22
Поени од реакции
3
Продавам 2715 бонови, за 500 денари. Заинтересираните нека ми пишат пп. :D

Член од
5 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
1
Освен Гоце Делчев дали има некој студентски поблиску до ФИНКИ и во каква состојба се ?
:нинџ:
Благодареи.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
1
Кузман. Во очајна состојба се и двата.
Поубав е живото во студентски, забава, друштво помош..
Ама ете ... студентските се мизерија :facepalm:[DOUBLEPOST=1435154225][/DOUBLEPOST]@ЏинЏер ти во кој студентски седиш ?

Последно уредено:
Член од
1 јули 2015
Мислења
50
Поени од реакции
10
Сакам да се пријавам на конкусот сега што е за студентски дом но немам положено ниту еден предмет (прва година сум) е сега ке можам ли сега да се пријавам или треба да чекам 3 испитен рок па ако положам да се пријавам на последниот рок за студентски?
На кратко можам ли да конкурирам со 0 положени предмети? (n):toe:

GordonGoldader

Brother Nature
Член од
18 јануари 2014
Мислења
445
Поени од реакции
599
Сакам да се пријавам на конкусот сега што е за студентски дом но немам положено ниту еден предмет (прва година сум) е сега ке можам ли сега да се пријавам или треба да чекам 3 испитен рок па ако положам да се пријавам на последниот рок за студентски?
Брат, шо к*р бараш на факултет воопшто?

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Брат, шо к*р бараш на факултет воопшто?
Од кај знаеш што причина имал што не положил ништо па така да збориш? Јас имам колега - пријател што на електро (ики) имаше 0 положени првата година, а сега на финки има околу 9 просек со сите положени.
Можеш.

Член од
1 јули 2015
Мислења
50
Поени од реакции
10
Од кај знаеш што причина имал што не положил ништо па така да збориш? Јас имам колега - пријател што на електро (ики) имаше 0 положени првата година, а сега на финки има околу 9 просек со сите положени.

Можеш.
Благодарам :)

Член од
14 јуни 2015
Мислења
11
Поени од реакции
2
Кои документи се потребни за запишување прв пат во студентски и од кај да ги земам?

Kajgana Shop

На врв Bottom