Џ
ЏинЏер
Гостин
Откако почнав да се расправам со глувци, се молам на нивно место да се вратат лебарките 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
канта со вода и жито и нека се дават и после знаеш го фаќаш за опаш и го џиткашОткако почнав да се расправам со глувци, се молам на нивно место да се вратат лебарките![]()
аууу ги уништуваш до крај добро чим не ти е гад да ги фаќашСо лепак ги фаќам и ги оставам да умрат од глад, па после ги џиткам![]()
Ставам лепак на средината на картон метар на метар, и после сосе картонот летаатаууу ги уништуваш до крај добро чим не ти е гад да ги фаќаш![]()
хахахх ее така секој може замисли се разбуди додека го фрлаш картонот интересноСтавам лепак на средината на картон метар на метар, и после сосе картонот летаат![]()
Кузман. Во очајна состојба се и двата.Освен Гоце Делчев дали има некој студентски поблиску до ФИНКИ и во каква состојба се ?
Благодареи.
Поубав е живото во студентски, забава, друштво помош..Кузман. Во очајна состојба се и двата.
Сакам да се пријавам на конкусот сега што е за студентски дом но немам положено ниту еден предмет (прва година сум) е сега ке можам ли сега да се пријавам или треба да чекам 3 испитен рок па ако положам да се пријавам на последниот рок за студентски?
На кратко можам ли да конкурирам со 0 положени предмети?![]()
Од кај знаеш што причина имал што не положил ништо па така да збориш? Јас имам колега - пријател што на електро (ики) имаше 0 положени првата година, а сега на финки има околу 9 просек со сите положени.Брат, шо к*р бараш на факултет воопшто?
Можеш.Сакам да се пријавам на конкусот сега што е за студентски дом но немам положено ниту еден предмет (прва година сум) е сега ке можам ли сега да се пријавам или треба да чекам 3 испитен рок па ако положам да се пријавам на последниот рок за студентски?
На кратко можам ли да конкурирам со 0 положени предмети?![]()
БлагодарамОд кај знаеш што причина имал што не положил ништо па така да збориш? Јас имам колега - пријател што на електро (ики) имаше 0 положени првата година, а сега на финки има околу 9 просек со сите положени.
Можеш.