Џ
ЏинЏер
Гостин
Откако почнав да се расправам со глувци, се молам на нивно место да се вратат лебарките ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
канта со вода и жито и нека се дават и после знаеш го фаќаш за опаш и го џиткашОткако почнав да се расправам со глувци, се молам на нивно место да се вратат лебарките![]()
аууу ги уништуваш до крај добро чим не ти е гад да ги фаќашСо лепак ги фаќам и ги оставам да умрат од глад, па после ги џиткам![]()
Ставам лепак на средината на картон метар на метар, и после сосе картонот летаатаууу ги уништуваш до крај добро чим не ти е гад да ги фаќаш![]()
хахахх ее така секој може замисли се разбуди додека го фрлаш картонот интересноСтавам лепак на средината на картон метар на метар, и после сосе картонот летаат![]()
Кузман. Во очајна состојба се и двата.Освен Гоце Делчев дали има некој студентски поблиску до ФИНКИ и во каква состојба се ?
Благодареи.
Поубав е живото во студентски, забава, друштво помош..Кузман. Во очајна состојба се и двата.
Брат, шо к*р бараш на факултет воопшто?Сакам да се пријавам на конкусот сега што е за студентски дом но немам положено ниту еден предмет (прва година сум) е сега ке можам ли сега да се пријавам или треба да чекам 3 испитен рок па ако положам да се пријавам на последниот рок за студентски?
На кратко можам ли да конкурирам со 0 положени предмети?![]()
Од кај знаеш што причина имал што не положил ништо па така да збориш? Јас имам колега - пријател што на електро (ики) имаше 0 положени првата година, а сега на финки има околу 9 просек со сите положени.Брат, шо к*р бараш на факултет воопшто?
Можеш.Сакам да се пријавам на конкусот сега што е за студентски дом но немам положено ниту еден предмет (прва година сум) е сега ке можам ли сега да се пријавам или треба да чекам 3 испитен рок па ако положам да се пријавам на последниот рок за студентски?
На кратко можам ли да конкурирам со 0 положени предмети?![]()
БлагодарамОд кај знаеш што причина имал што не положил ништо па така да збориш? Јас имам колега - пријател што на електро (ики) имаше 0 положени првата година, а сега на финки има околу 9 просек со сите положени.
Можеш.