Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу работи останаа необјаснети , а мангата ја немам прочитано и е поразлична од анимето.Пρвата сезона 9/10,втоρата 8/10 се надевам деκа ќе има и тρета сезона![]()
Сакам да знам што мислите за Tokyo Ghoul ? од 1 до 10)
@Mad_Coko
Дефинитивно вториот дел т.е откако се појави Џозеф далеку поинтересен лик и поинтересни и разновидни борбите!
Стигнав до 20та епизода, веројатно утре ќе ја завршам. Интересна серија, дали и другите делови се вакви слични, имаш нешто гледано?
Почни ги сериите, 3/4 сезони има по 24 епизоди.Не се сеќавам добро, од дамна ми се гледани.Шо треба да гледам од Ghost in the shell после првите два филма?
ПредобраСамо што завршив со Cowboy Bebop, после крајот сум heartbroken. Али ипак не би сакал да завршеше поинаку.
Инаку, дајте некој предлог што да гледам следно. FullMetal Alchemist : Brotherhood е добра опција?
Staena na download. Gledam deka e od prilika nakaj 300mb epizoda, po 25-30min trae?Предобра![]()
По толку мислам дека беа, не ми текнува точно бидејќи пред некоја година ми е гледана.Staena na download. Gledam deka e od prilika nakaj 300mb epizoda, po 25-30min trae?
Sent from my D5103 using Tapatalk
Боље иди со Samurai champloo исто од Watanabe е, само у хип-хоп фазон.Предобра![]()
Може и оваа да ја почнам. FMAB ја симнав али не сум ја почнал, Champloo глеам има помалце епизоди па може да ми биде следна.Боље иди со Samurai champloo исто од Watanabe е, само у хип-хоп фазон.