Ги имаш на Јутјуб сите етапи, дури и во ХД некои се, особено види го овој https://www.youtube.com/user/1060ignacio, гледам има доста трки, погледни во плејлистите, ги има собрано скоро сите етапи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бев пред 5-6 дена.Стварно врв продавница,во стил на продавниците по Словенија,Грција,Италија итн.Незнам зашто ама чуството ми е баш такво.Од денес има Рам точаци во работилница. Кој сака добро точаче со одлични делови и пристапни цени нека разгледаат![]()
Ги имаш на Јутјуб сите етапи, дури и во ХД некои се, особено види го овој https://www.youtube.com/user/1060ignacio, гледам има доста трки, погледни во плејлистите, ги има собрано скоро сите етапи.
предобро изгледаНеможев веќе да чекам а почнаа и убави денови да доаѓаат. Еве го.![]()
На старо е земен, кај нас е возен, 2014 декември месец. Има мали гребнатинки но не ми смета. Генерално е сочуван.
колку го платиНеможев веќе да чекам а почнаа и убави денови да доаѓаат. Еве го.
![]()
На старо е земен, кај нас е возен, 2014 декември месец. Има мали гребнатинки но не ми смета. Генерално е сочуван.
Бев пред 5-6 дена.Стварно врв продавница,во стил на продавниците по Словенија,Грција,Италија итн.Незнам зашто ама чуството ми е баш такво.
Баш сум среќен ако некој повторно почне да носи Рам.Бугариве ептен ги направија лудило точациве.Уште да има прилагодени цени и ќе биде супер понуда.Ќе мора да ги посетам Пак Работилница ако навистина донеле Рам точаци
Неможев веќе да чекам а почнаа и убави денови да доаѓаат. Еве го.
![]()
На водњанскаКај се дешава Работилницава?
Охридскиот Cube што ми беше точен до милиметар а немав доволно пари да го земам. Те молам кажи ми за која цена ти го остави, да идам да се пукам во нога.![]()
колку го плати
33000Кај се дешава Работилницава?
Охридскиот Cube што ми беше точен до милиметар а немав доволно пари да го земам. Те молам кажи ми за која цена ти го остави, да идам да се пукам во нога.![]()
Не да се лудило и што е најдоброто немаат ни еден дел што не е марка на нив од главини до жици волан, стем се им е бренд. Башка рамките им се дигнати на повисоко ниво подобри геометрии полесни. Ја возам рам ама не е ни блиску до новиве ке го мењам у брзо време ке легне еден AM TWOБев пред 5-6 дена.Стварно врв продавница,во стил на продавниците по Словенија,Грција,Италија итн.Незнам зашто ама чуството ми е баш такво.
Баш сум среќен ако некој повторно почне да носи Рам.Бугариве ептен ги направија лудило точациве.Уште да има прилагодени цени и ќе биде супер понуда.Ќе мора да ги посетам Пак Работилница ако навистина донеле Рам точаци
Дечки, ги листам огласиве и не можев да не забележам дека премногу CUBE велосипеди се продаваат. Знае некој што е работава?
Деновиве ќе зеам да го провозам на другарче AM TWO вчера го склопи, и јас возам РАМ ама постар модел и сум презадоволен. За жал поради недостиг на време да возам на тури и планини ако веќе го сменам ќе биди исклучиво за некој градски велосипед.Не да се лудило и што е најдоброто немаат ни еден дел што не е марка на нив од главини до жици волан, стем се им е бренд. Башка рамките им се дигнати на повисоко ниво подобри геометрии полесни. Ја возам рам ама не е ни блиску до новиве ке го мењам у брзо време ке легне еден AM TWO![]()