Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам можеmoze da se prefrlam na privaten fakultet ovie 3 god dodiplomski i posle da se vratam na praven za drugite 2 postdiplomski?
Јунска?Кога почнува редовната сесија?
Априлска нема? На мастер сум иначе.Јунска?
На 10ти мај завршуваат предавања, после од 18ти јуни втори колоквиуми за тие што имаат па поправни и испити![]()
мај - јуни, во договор со професорите, демек.Априлска нема? На мастер сум иначе.
Кај која професорка си?Дали знае некој како изгледа писмениот испит по Уставно право, колку прашања има, какви се (есејски, на дополнување, одговарање) итн. ?![]()
Кај трите професорки мислам дека е истиот тест, неколку на заокружување и дополнување и другите да пишуваш по 7-8 поени мислам носеа. Ама не значи дека со една две реченици ќе поминеш, сѐ зависи кај која професорка си.Дали знае некој како изгледа писмениот испит по Уставно право, колку прашања има, какви се (есејски, на дополнување, одговарање) итн. ?![]()
Да, на два дела го полагаме. Јас сум кај Рената, но асистентот кажа дека тој ги спроведувал испитите во сите три групи.Кај која професорка си?
Ја бев кај Марика и беше на следниов принцип: 2 на заокружување, уште 1-2 допоолнување, и едно 6 по 5 бода така да пишуваш по 4-5 реченици. На делови го полагате така?
Па он ќе ги прегледува сигурно. Ќе има консултации со професорките, али главно ќе биде од него мислам. Немам искуство со Денис, во мојата група Јелена беше асистентка Уставно.Да, на два дела го полагаме. Јас сум кај Рената, но асистентот кажа дека тој ги спроведувал испитите во сите три групи.
500 денари е.Кажете ми, уверение е 500 денари фиксно или по година? Конкретно, мене ќе би треба за I-III семестар и сега не знам дали е исто 500 или повеќе.