Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мандиќ е најголемо зло кое се е појавило у кумановску кошарку.Заедно сс њега су Војка, Циго,Младен, Бане и Страше. Док овија су у Куманово нема напредак. БИБЛ и КУП ни пропаднава а сга ке ни пропадне и плеј оф..Зашто? Затој што одредена групана граѓани која нема апсолутно никакви познавања за кошарку га води клуб за сопствен интерес ( политичку промоцију и кладење од другу страну).Све док овија су туја и Куманово игра БИБЛ (лигу за кладионице) ке имамо играчи како Мандиќа куде нас. Бија незаменљив? Ајде бе?..Па такви играчи како њега сс лопату даринеш има. Погледните га његов просек овуј годину и % на шут и све ке ви е јасно.После разгледај теги малко повише утакмице на Куманово сс КарпошСоколи (прва тамо),МЗТ дома,Работнички тамо, Пеќ дома, Теодо дома, и ке видите кој ги намести утакмице.Страшо е само пијун кој га мрда кој какосака.Смешно е и жално.

Излези бе Страшо.
Иначе за Младена немам такву слику ама што да право кд су свике такви.

ја мислеше само од први шест се пренасав бодови .кд видиш сг ..утакмица сас УГД не јако кошта.. још се чуду како можесва да изгубив...

Овој ги е освета од Димевскога затој што са у тј иницијативан одбор за промене :drk:

зашто освета правила си су правила.. можда они и затој сакав да га сменив :))

Добро толко ли су глупи још од лани е задолжително овој

Кој ги ебе, нека ги избацив, нека пуштив струмицу место њима у плеј оф :D

лани соколи играсва плеј аут ваљда за тамо не треба АД..

иначе у нормалну лигу утакмица не би се одложувала него би се добила службено... или па би имала некоја санкција..

Последно уредено:
Ама у нормалну. Иначе знам за плеј аут не треба ама знале су одамна дека ќе играв супер лигу.
Сга малко Димевски попуши на њима па они на њега и ќе нема санкцие

Треба "наша " уСрава ако е способна и има муда да ги :sekc: и да си земе службено победу па нека се :popce: крстив и :toe: , ама клуб егзистира с,с УСЕРЕНУ управу . Знае се зашто се одложуе натпревар а не за некои административни работе за кои су имале целу годину, треба професионално :sekc: свака могуќност треба да се искористи за да ги се наебемо маме.

Абе и на нас ни попуштасва пред 2 сезоне, ако не сам грешка сви рокови ги пробисмо :D Али овој сс Соколи е планирано гарант, намерно е чекано за у Суперлигу :D Могаја е и порано да им га тражи овој, а нигде не беше спомнато до сга. А и они, мани га нападав, па још нерасчистени обврске.

Нас ни допуштасва па после га сменива правило да не е за целу лигу него само Супер лигу.

Кад се игра прва утакмица код куђе у супер лиги?

Кад се игра прва утакмица код куђе у супер лиги?
Ок брат не си интересан више сс српски ... знам интересан ти је фонт али братеу смараш :D

Ја као србин,притом имам и српски пасош не могу да пишем другачије,ако некоме смета ја се унапред извињавам.
До даљнег ћу писати овако,надам се да да ће те ме разумети.Хвала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom